Ενημέρωση σχετικά με το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Ενημέρωση σχετικά με το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Ιούνιος 25, 2018 - 16:46
1 σχόλια

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα μια ανακοίνωση, σχετικά με την διαβούλευση για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο πλαίσιο των διαδικασιών σύστασης του ειδικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης έχει ξεκινήσει 20μερο ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Παράλληλα ο Δήμος και για την ενημέρωση των δημοτών αλλά και για την ουσιαστική συμμετοχή τους με συγκεκριμένες προτάσεις προχωρά σε ευρεία συζήτηση για το θέμα. Εκτός από τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι συλλόγων, επιχειρηματίες, επιστήμονες και νέοι άνεργοι της περιοχής μας στην ανοικτή δημόσια διαβούλευση, την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.
Είναι ανάγκη να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην δημόσια συζήτηση προκείμενου να καθοριστούν οι θεσμικές πτυχές του ειδικού λογαριασμού όπως και οι άξονες προτεραιότητας της χρηματοδότησης με εντοπισμό στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής σύμφωνα με τον γενικό στόχο του χρηματοδοτικού μέσου.
Εκ του Δήμου

Το Καφενείο Μεγαλόπολης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Παπαδόπουλο και του είχε ζητήσει νας μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο και σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με μια μικρή ενημέρωση από τον κ. Παπαδόπουλο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης μας είπε χαρακτηριστικά:

Στην διαβούλευση της Πέμπτης 28 Ιουνίου  συμμετέχουν σύλλογοι και φορείς αλλά θα καλέσουμε και επιπλέον όλους τους πολίτες και όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.Θα γίνει μια ανοιχτή διαδικασία για όλους.

Στις 10 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων πως θα λειτουργήσει το Ταμείο, τυχόν προτάσεις χρηματοδότησεις και με ακριβώς δράσεις θα γίνουν θα προκύψουν μετά.

Σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών: Όλοι οι Μεγαλοπολίτες μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον συνδυασμό, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στον δίκαιο αγώνα να παραμείνουν με δημόσιο χαρακτήρα οι μονάδες της ΔΕΗ αλλά και να παραμείνουμε σε όλο αυτό το διάστημα , για χρόνια ζητήματα και ανάγκες του λεκανοπεδίου όσο μπορούμε πιο διεκδικητικοί.

Video: 

Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σωστός ο δήμαρχος ... !!! Ο αγώνας συνεχίζεται !!! - Όμως παράλληλα, διεκδικούμε όσα περισσότερα μπορούμε για την ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.