Ενημέρωση Παναρκαδικού για τα εισιτήρια του ημιτελικού στον Ταύρο

Ενημέρωση Παναρκαδικού για τα εισιτήρια του ημιτελικού στον Ταύρο

Μάιος 24, 2018 - 10:36
0 σχόλια

Τον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς θα δώσει την Κυριακή 27 Μαίου 2018 η ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού. Η ομάδα της Τρίπολης διαγράφοντας μία εντυπωσιακή πορεία κατάφερε να φτάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας διεκδικώντας το ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του θεσμού.

Με απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Ταύρο ( γήπεδο Φωστήρα ) και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής για να διευκολυνθεί η μετακίνηση της Κρητικής ομάδας. Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή εισιτήρια για τον αγώνα θα διατεθούν στην είσοδο του γηπέδου και δεν θα δωθούν νωρίτερα στις ομάδες. Η Διοίκηση του Παναρκαδικού έχει ζητήσει 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να δουν από κοντά τον ημιτελικό.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δηλώνει έτοιμη να παλέψει στο γήπεδο για να καταφέρει να περάσει στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης έχοντας ωςστόχο να φέρει το τρόπαιο στην Τρίπολη. Η Διοίκηση του Παναρκαδικού συγχαίρει δημόσια τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας για τη φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα του Ταύρου για να επιτευχθεί ο στόχος της συμμετοχής του Παναρκαδικού στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.