Ενημέρωση μελών για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ενημέρωση μελών για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Οκτώβριος 12, 2017 - 14:33
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενόψει των επικείμενων εκλογών των Επιμελητηρίων, για την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των μελών του έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του όλες τις σχετικές πληροφορίες, για να δει κάθε μέλος ξεχωριστά, αν είναι ενήμερο να ψηφίσει και τι χρειάζεται να κάνει.

Καλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να ψηφίσουν στις εκλογές, που θα γίνουν στις 8, 9, και 10- 11 Δεκεμβρίου, στη Μεγαλόπολη, Άστρος και Τρίπολη αντίστοιχα, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα arcadianet.gr για να δουν αν έχουν εκκρεμείς υποχρεώσεις ή όχι και πως μπορούν να τις τακτοποιήσουν. Σημειώνεται, αν κάποιο μέλος δεν έχει τακτοποιήσει τις ταμειακές του υποχρεώσεις δεν θα μπορεί να ψηφίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ arcadianet.gr  και στο  Τμήμα Μητρώου  Τηλ. : 2710227141 ή 42 ΕΣΩΤ  1 ή 2,  Fax : 2710233738)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.