Ενημέρωση και οδηγίες για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Ενημέρωση και οδηγίες για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Ιανουάριος 29, 2015 - 17:14
0 σχόλια

Η Διεύθυνση Διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϋκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδια για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης στην Ελλάδα, ανακοϊνωσε τη διοργάνωση ενημερωτικής ημερϊδας με θέμα: «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – Ενημέρωση και οδηγιες προς τις υποψήφιες πόλεις» .

Η ημερϊδα θα διεξαχθεϊ την Τετάρτη 25 Φεβρουαρϊου 2015 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας 20-22 στην Αθήνα στις 09:30 π.μ.

Σκοπός της ημερίδας εϊναι η πληροφόρηση των υποψήφιων ελληνικών πόλεων για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, η παρουσϊαση καλών πρακτικών καθώς και η παροχή οδηγιών με σκοπό την αρτιότερη συμπλήρωση των σχετικών εντύπων. Ομιλητές θα εϊναι εκπρόσωποι της Δ/νσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϋκής Ένωσης του ΤΠΠΟΑ, εκπρόσωποι της Ευρωπαϋκής Επιτροπής καθώς και εκπρόσωποι πόλεων που φιλοξένησαν ή θα φιλοξενήσουν τον θεσμό.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή ομιλητών από πόλεις που έχουν ήδη φιλοξενήσει ή πρόκειται να φιλοξενήσουν το θεσμό.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.