Ενημέρωση για τους οικογενειακούς γιατρούς στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (pics,vid)

Ενημέρωση για τους οικογενειακούς γιατρούς στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 17, 2018 - 14:42
0 σχόλια

Το Ν.Π.Δ.Δ. στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών διοργάνωσε μία ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Τρίπολης στην Πλατεία Βαλτετσίου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου με θέμα «Οικογενειακός γιατρός, υπηρεσίες ΤΟ.Μ.Υ. , γρίπη και εμβόλια».

O οικογενειακός γιατρός θα είναι πλέον η πρώτη επαφή του πολίτη μέσα στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Στην πλήρη ανάπτυξη του σχεδίου κάθε πολίτης θα έχει εγγραφεί σε οικογενειακό γιατρό ο οποίος θα έχει το πλήρες ιστορικό του και θα τον συμβουλεύει σε όλα τα θέματα υγείας του. Θα είναι εκείνος που θα τον παραπέμπει σε ειδικό γιατρό αναλόγως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ή σε δημόσιο νοσοκομείο

Στην ημερίδα αυτή συμμετείχαν νοσηλεύτριες από την ΤΟΜΥ (Τοπικής Μονάδας Υγείας) Τρίπολης, οι οποίες και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα πλεονεκτήματα αλλά και την αναγκαιότητα εγγραφής όλων των πολιτών, ώστε να υπάρχουν τα ιατρικά στοιχεία και ανά πάσα στιγμή να είναι στη διάθεση, είτε των γιατρών είτε κάποιου νοσοκομείου.

Μάλιστα, τα μέλη του ΚΑΠΗ  συμπλήρωσαν την καρτέλα με τα στοιχεία τους έτσι ώστε αυτά να διαβιβαστούν στο ΤΟΜΥ Τρίπολης.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΚΑΠΗ Τρίπολης: Ενημέρωση για οικογενειακό γιατρό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.