Ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Μάρτιος 18, 2017 - 16:56
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεωνιδίου.

Προσκεκλημένοι εισηγητές ήταν ο Δασάρχης Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, κ. Δημήτριος Μήλιος.

Αν και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την γενική ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την δημοσίευση των δασικών χαρτών, δεν έλειψε η ένταση από συμπολίτες μας που έχουν αντιρρήσεις και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τις περιουσίες τους.

Επίσης μεγάλη ένταση προκλήθηκε όταν ο κ. Μήλιος, ο οποίος είχε προσκληθεί να μιλήσει με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, ανέφερε στην εισαγωγή του ότι θα μιλήσει ως αναπληρωτής γραμματέας του αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή του η αναφορά προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από παρευρισκόμενους στο ακροατήριο, που όπως είπαν ήρθαν στην εκδήλωση με σκοπό να ενημερωθούν και δεν επιθυμούσαν πολιτικοποίηση της συζήτησης.Τελικά ο κ. Μήλιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πάνελ προκειμένου να συνεχιστεί η εκδήλωση.

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.