Ενημέρωση για την Κοινωνική Οικονομία και δημιουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων

Ενημέρωση για την Κοινωνική Οικονομία και δημιουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων

Φεβρουάριος 24, 2015 - 12:49
1 σχόλια

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η Αρκαδία Συνεργάζεται» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο (πολίτη ή φορέα) στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, στο πλαίσιο της Πράξης «Αναπτυξιακή Παρέμβαση Πολιτισμού, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης στην Αρκαδία» με στόχο την παροχή έγκυρης ενημέρωσης στο νέο και καινοτόμο πεδίο της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τριπόλεως, ώρα 17:00 το απόγευμα και εισηγητές θα είναι ο κ. Μιχάλης Πουλάκης (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. Πελοπόννησος ΑΕ), ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου (Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διάσταση ΑΕ) και ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος (Α.Τ.Management – A.T Σύμβουλοι Διοίκησης και Ανάπτυξης).

Οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας, μίας νέας μορφής επιχειρηματικότητας που έχει στον πυρήνα της την υπηρέτηση κοινωνικών σκοπών και στόχων για την επίτευξη μιας Κοινωνικής και Συλλογικής Ευημερίας.

Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις βασικές προϋποθέσεις για τη σύσταση και την έναρξη λειτουργίας των Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν τις ερωτήσεις και να λύσουν πιθανές απορίες τους.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.