Ενημέρωση για τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

Ενημέρωση για τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

Μάρτιος 01, 2019 - 09:13
0 σχόλια

Όπως σας γράψαμε και στο προχθεσινό μας άρθρο η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης έχει μια σοβαρή βλάβη και πρέπει να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Από την Τρίτη το πρωί έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα 4 , που ήταν εκτός λόγω έλλειψης λιγνίτη. Η έναρξη της μονάδας 4 έχει καθυστερήσει λόγω προβλημάτων, πριν λίγη ώρα ξεπεράστηκαν και τα τελευταία.

Έτσι σύμφωνα με τον προγραμματισμό – και αν δεν προκύψει άλλο πρόβλημα με την 4 μονάδα – αναμένεται απόψε Πέμπτη να τεθεί εκτός λειτουργίας η 3 μονάδα και κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης δεν θα λαμβάνουν ατμό.

 

Η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης ενημερώνει τους καταναλωτές της, λόγω σβέσης της Μονάδας ΙΙΙ από διαρροή, θα συνεχίσει να παρέχει θερμική Ενέργεια, από αύριο Παρασκευή 1η Μάρτη καθημερινά από 7:00 έως 11:00 κατά τις πρωινές ώρες και 19:00 έως 23:00 κατά τις βραδινές ώρες, μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας της Μονάδος ΙΙΙ από ΔΕΗ.

 Το ανωτέρω πρόγραμμα Λειτουργίας εξαρτάται και θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, οι καταναλωτές θα ενημερώνονται από την υπηρεσία σχετικά.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.