Ενιαίο πολιτικό φορέα σχηματίζουν ΠαΣοΚ και Ποτάμι

Ενιαίο πολιτικό φορέα σχηματίζουν ΠαΣοΚ και Ποτάμι

Σεπτέμβριος 04, 2016 - 17:23
6 σχόλια

Θεοδωράκης: «Θέλουμε να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ του»

Προς ενιαίο πολιτικό φορέα κινούνται το ΠαΣοΚ και το Ποτάμι ύστερα από τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Τσιόδρας και Παναγιώτης Αβραμίδης, οι οποίοι φαίνεται πως συμφώνησαν σε όλα τα σημεία των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσεις εντός του επόμενου τριμήνου και μέχρι το τέλος του έτους να έχει εκλεγεί με ανοιχτή ψηφοφορία η ηγεσία του νέου φορέα, που θα τον οδηγήσει στο ιδρυτικό του συνέδριο στις αρχές του 2017.

Τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του νέου αρχηγού πρόκειται να συζητηθούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών εντός των επόμενων εβδομάδων και εφόσον καταλήξουν, θα ορισθεί το ραντεβού της Φ.Γεννηματά και του Στ. Θεοδωράκη για να επικυρώσουν τα συμφωνηθέντα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και μιλώντας για τη δημιουργία του νέου σχήματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε «Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο και τολμηρό. Να νικήσουμε τους λαϊκιστές και τους παλαιοκομματικούς που λυμαίνονται τη χώρα, όχι μόνο τώρα αλλά για δεκαετίες. Αν όλοι οι εκσυγχρονιστές αποφασίσουμε να μπούμε σε αυτή τη μάχη, τότε ναι θα είμαι και εγώ εκεί».

Ήταν όμως κατηγορηματικός ότι η συμπόρευση του ΠαΣοΚ με το Ποτάμι δεν είναι αρκετή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια όλοι αυτοί που έχουν απομακρυνθεί από την πολιτική. Οι νέοι μας που απέχουν. Οι πολίτες που δυσανασχετούν με τους κομματικούς μηχανισμούς εξουσίας. Μερικοί βολεύονται με το άθροισμα ΠαΣοΚ - Ποτάμι. Εμείς όχι. Το θέμα εν ολίγοις είναι να σηκώσουμε τον κόσμο από το καναπέ του. Γι’ αυτό προσπαθεί το Ποτάμι και οι σύμμαχοι του. Μεθοδικά, ψύχραιμα και χωρίς επικοινωνιακές παράτες».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Με πασόκους πλέον δουλεύει ο Τσίπρας και γίνεται σαν τα μούτρα τους. Οι εχέφρονες υπόλοιποι ας κοιτάξουν να κρυφτούν σε νέο σχήμα ή όπου μπορεί να διαλυθεί η κηλίδα που φέρουν

Εσυ Paul Tomsen δούλευε μαζι με τον πρωκτοσάλτε και καφραδημητρίου.............

Οι πληροφορίες ξεπεράστηκαν σε χρόνο ντετε. Πρώτα βγήκε η είδηση ότι τα βρήκαν Πασόκ και Ποτάμι, λίγο μετά ο Θεοδωράκης άρχισε να λέει ότι δεν είναι πανωσήκωμα και ο Φώφη τον ξέχεσε στο τέλος του βραδιού. Όλα αυτά σε ένα απόγευμα. Μπάχαλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.