"Ενεργητικά Παρών" δηλώνει ο Δ. Βόσνος

"Ενεργητικά Παρών" δηλώνει ο Δ. Βόσνος

Αύγουστος 24, 2010 - 23:41
5 σχόλια

Η νέα Αρχιτεκτονική δομή της Αυτοδιοίκησης, όπως διαμορφώθηκε με το νομοσχέδιο «Καλλικράτης», αποτελεί μια νέα πρόκληση, ένα στοίχημα που πρέπει όλοι μαζί να το κερδίσουμε.

Η εικοσαετής ενασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση (1ου και 2ου Βαθμού) αλλά κυρίως η τελευταία οκταετής Δημαρχιακή Θητεία μου στο Δήμο Τεγέας, μου επιτρέπει να δηλώνω ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΩΝ σε αυτή την πρόκληση του νέου Διευρυμένου Δήμου.

Με εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τη μια, το μεράκι και τη διάθεση μου για συνεισφορά από την άλλη, αλλά κυρίως τη δύναμη που μου δίνουν με την εμπιστοσύνη τους οι συμπολίτες μας, που καθημερινά επικοινωνώ , δηλώνω τη βούλησή μου να διεκδικήσω την διοίκηση της νέας Δημοτικής Αρχής στην πρωτεύουσα του νομού, και γι' αυτό ζητώ τη συνδρομή όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, για να πετύχει ο νέος Αυτοδιοικητικός θεσμός.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι αυτές οι εκλογές, στις 7 Νοεμβρίου, είναι Αυτοδιοικητικές.

Σε αυτές τις εκλογές, η ίδια η κοινωνία επιλέγει τους τοπικούς άρχοντές της (Δήμαρχο και συνεργάτες τους) τους δικούς της εκπροσώπους, αλλά βεβαίως και με το αντίστοιχο συγκεκριμένο πρόγραμμα - πρόταση που καταθέτουν σ΄αυτήν, εκτιμώντας το χρόνο και την αξιοπιστία τους για τη δέσμευση υλοποίησης του.

Ένα προγραμματικό πλαίσιο θέσεων που θα ολοκληρωθεί μέσα από ένα ανοιχτό διάλογο στην κοινωνία, με επίκεντρο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας,

Με πνεύμα ενότητας (χωρίς οποιουσδήποτε διαχωρισμούς), συνεργασίας και προοδευτικής αντίληψης, μέσα από μία δίκαιη αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, όπως λειτούργησα και στην 8ετή Δημαρχιακή μου θητεία, οραματίζομαι ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και διαφανές μοντέλο διοίκησης του Δήμου που ταυτόχρονα θα μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων που θα προκύπτουν , σύμφωνα και με τις διευρυμένες δυνατότητες του νέου Δήμου.

Το όποιο έργο ήδη έχει ολοκληρωθεί, αλλά και αυτό που έχει μέχρι τώρα δρομολογηθεί στην πρωτεύουσα του Νομού αλλά και στους υπόλοιπους 7 Δήμους που συνενώνονται, θα αποτελεί το ΕΛΑΧΙΣΤΟ σημείο, το ΥΠΟΒΑΘΡΟ, πάνω στο οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε απαντώντας στις νέες ανάγκες αλλά και αξιοποιώντας τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες της εποχής.

Με κριτήριο τα παραπάνω, καλώ όλους τους συμπολίτες μας να είναι ενεργοί και αρωγοί στον κοινό αγώνα, στον οποίο δεν περισσεύει κανένας, για μια σύγχρονη, αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία του ιστορικού τόπου μας.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛ. ΒΟΣΝΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΓΕΑΣ

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

ΜΗΤΣΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ¨ΚΟΛΛΗΜΑ¨ΜΕ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!!

Αχ! και στον ξύπνιο μας............

Ο Σμυρνιώτης βλέπει στον ύπνο του τον Μανδρώνη επειδή ο ΝΔ κάνει ανανέωση και βλέπει να χάνει το χρίσμα... οι αναποφάσιστοι πιο εύκολα ψηφίζουν Μανδρώνη παρά Σμυρνιώτη!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΔΗ.ΑΝΑ.) ΚΑΝΕΙ: