Ενδιαφέρον για Γούτα από Αστέρα

Ενδιαφέρον για Γούτα από Αστέρα

Ιούνιος 29, 2017 - 11:41
4 σχόλια

Ο Δημήτρης Γούτας φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης και να εξετάζεται από τους ανθρώπους της αρκαδικής ΠΑΕ αναφορικά με την συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης και τον μετόπισθεν της ομάδας.

Ο 23χρονός κεντρικός αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τους ερυθρόλευκους στην Κόρτράικ που δεν ανανεώσει τον δανεισμό του και τους Πειραιώτες να μην τον υπολογίζουν για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αθλητικής εφημερίδας ‘’Live Sport’’ με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γούτας δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και ότι σκοπεύει τον επαναπατρισμό του ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί μία ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

έτσι μπράβο.Το Μαρινάκη και το θρύλο θα προσκυνήσετε μήπως και σας δώσει κανένα παίχτη.

εγω σας τα εγραφα προχτες,να παρουμε παιχτες απο τους μικρους του θρυλου,θα γινουμε ομαδαρα και θα πηγαινουμε στο γηπεδο να βλεπουμε μπαλαρα

Παιδιά , θα πάρουμε και κάποιον που να τον γνωρίζει η ...μάννα του ;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.