Ενδιαφέρον Αστέρα για Ισνάλντο (vid)

Ενδιαφέρον Αστέρα για Ισνάλντο (vid)

Ιούλιος 16, 2017 - 15:01
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν λύσεις και ποιότητα και ασφαλώς θα καλύψουν κενά στο μεσοεπιθετικό του παιχνίδι με την θέση του επιτελικού μέσου να αποτελεί μία από τις μεγάλες προτεραιότητες.

Για την θέση "10" ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελεί την πρώτη και καλύτερη επιλογή αλλά το θέμα παραμένει στάσιμο από πλευράς του ποδοσφαιριστή. Ο Ντιέγκο Μοράλες απασχολεί και εξετάζεται και μάλιστα έμεινε ελεύθερος από την Τίγρε ενώ το νέο όνομα που προστίθεται στην λίστα είναι του επίσης Αργεντινού Εουχένιο Ισνάλντο.

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Εουχένιο Ισνάλντο είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την περίπτωση του και μάλιστα να έχουν ξεκινήσει και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Εουχένιο Ισνάλντο είναι 23 ετών και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά έχοντας 12 συμμετοχές και 2 ασίστ ενώ έχει περάσει από Ροσάριο Σεντράλ και Ντιφένσα με την οποία μέτρησε 4 γκολ σε 32 αγώνες.

Ειδήσεις: 
Video: 

Eugenio Isnaldo | Defensa y Justicia | Skills


3 Σχόλια

@ανωνυμος 17:02 Τελικά έχεις μεγάλο πρόβλημα. Να το κοιτάξεις όσο είναι καιρός. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν δίνεις το ελεύθερο σε κάθε καμμένο κοκάκια να γράφει σχόλια στα σάιτ. Άντε τράβα μία τώρα από χαρά γιατί έγραψες σχόλιο πλήρες επιχειρημάτων. Έχει γεμίσει το ίντερνετ μ@λ@κες εξυπνάκηδες. ΤΟ ΑΚΟΥΣ ανωνυμος 17:02;;; ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!

17.47 σιγα μη σ ακουσει ,ειναι κουφος κουφος κουφος .................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.