Ενδεκαδάτος Κουρμπέλης, νίκη για την Εθνική

Ενδεκαδάτος Κουρμπέλης, νίκη για την Εθνική

Οκτώβριος 13, 2018 - 15:17
1 σχόλια

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ξεκινά στους 11 βασικούς του Μίχαελ Σκίμπε η Εθνική μας ομάδα έστω και δύσκολα πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ και ετοιμαζεται για τους "τελικούς" με την Φινλανδία.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League η Εθνική Ομάδα. Με γκολ από κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου ύστερα από σέντρα του Κώστα Τσιμίκα, η Ελλάδα επικράτησε 1-0 της Ουγγαρίας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

H Εθνική ομάδα βελτίωσε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε την ουγγρική άμυνα, με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να σημειώσει το νικητήριο γκολ και να έχει μερικές ακόμη ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, ειδικά για ένα δεκάλεπτο μετά το γκολ. Η Ελλάδα έφτασε έτσι τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου (2ος), τρεις πίσω από τη Φινλανδία, την οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 15/10 στο Τάμπερε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φινλανδία, με γκολ του Τέεμου Πούκι στο 91΄ νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Κουρμπέλης (46΄Τζιόλης), Φορτούνης, Πέλκας (85΄ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (93΄ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας.

Ουγγαρία: Γκούλασι, Κάνταρ, Φιόλα, Όρμπαν, Άνταμ Νάγκι, Άνταμ Σάλαϊ, Κάλμαρ (55΄ Ίστβαν Κόβακς), Κλαϊνχέισλερ, Βάργκα (68΄ Ντόμινικ Νάγκι), Ρόλαντ Σάλαϊ, Μπέζε (75΄ Νέμεθ).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.