Ένας ψυχωμένος Απόλλωνας Τυρού…

Ένας ψυχωμένος Απόλλωνας Τυρού…

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 10:40
0 σχόλια

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για την 2η φάση του κυπέλλου Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε τον Τυρό ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Ερμή Μελιγούς το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν η δεύτερη που οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι μετά από αυτή του Πανιώνιου Μεγαλόπολης με τον Μαντινειακό με την ομάδα της Βόριας Κυνουρίας να φαίνεται πιο ψύχραιμη και να παίρνει την νίκη και παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ωστόσο ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα και του Ερμή Μελιγούς παρουσίασε και ένα έξτρα ενδιαφέρον για έναν ακόμα λόγο. Οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και η μεταξύ τους κόντρα για το κύπελλο αποτέλεσε ένα πολύ καλό κρας τεστ ενόψει των όσων θα δούμε στο πρωτάθλημα.

Τόσο ο Απόλλωνας όσο και ο Ερμής ξεκινούν την νέα χρόνια με αρκετές φιλοδοξίες μιας και στα ρόστερ τους διαθέτουν ποδοσφαιριστές με αξία, ποιότητα και μεγάλη εμπειρία ακόμα και από μεγαλύτερες κατηγορίες όπου έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο Απόλλωνας ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και τα κατάφερε. Ο Κοσκολός με ένα εξαιρετικό απευθείας φάουλ άναψε την σπίθα της πρόκρισης και παρά την ισοφάριση από πλευράς της ομάδας της Μελιγούς ο Ντεβέρος φρόντισε να την κρατήσει αναμμένη δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με το καλημέρα του στην επιστροφή του στα Αρκαδικά γήπεδα.

Η ομάδα του Τυρού στηρίχτηκε στην Τριπολιτσιώτικη τετράδα της (Κοσκολός-Μέλος-Τζιανής-Ντεβέρος) αλλά και σε δύο δικά της παιδιά (Παρασκευάς-Χρόνης) που αποτελούν έναν πολύ καλό κορμό  γεμάτο ποιότητα και εμπειρία που είναι ικανός να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους που στελεχώνουν το ρόστερ.

Από την άλλη ο Ερμής εμφανώς ενισχυμένος με πολύ καλές και εξίσου ποιοτικές επιλογές με ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην κατηγορία βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να στείλει την αναμέτρηση μέχρι την παράταση διεκδικώντας επί ίσοις όροις  το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στην «ρώσικη ρουλέτα» της διαδικασίας των πέναλτι ο Απόλλωνας είχε το καθαρό μυαλό και την ηρεμία, ήταν εύστοχος και τελικά πανηγύρισε την νίκη και συνεχίζει στην Γ’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας  με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.