Ένας παράξενος καροτσέρης στην Τρίπολη (pics)

Ένας παράξενος καροτσέρης στην Τρίπολη (pics)

Οκτώβριος 31, 2017 - 10:05
4 σχόλια

Το σύνηθες είναι να τραβά το κάρο ένα άλογο, ένα μουλάρι ή ένα γαϊδούρι. Άνθρωπο να τραβάει το κάρο του σπάνια βλέπεις, πόσω μάλλον σε κεντρικό δρόμο μιας πόλης.

Το πρωί της Τρίτης 31 Οκτωβρίου όσοι κινούνταν στην οδό Καλαβρύτων ήρθαν αντιμέτωποι με ένα παράξενο θέαμα: Άνδρας περίπου 40 ετών, ντυμένος με ελαφριά για την εποχή ρούχα, έσερνε ένα μικρό κάρο που είχε σκεπάσει με πλαστικό και που στο πίσω μέρος του είχε τη σημαία της Ουγγαρίας και πιο δίπλα μια μικρή ελληνική σημαία.

Γραφικό το θέαμα, οπωσδήποτε. Το κάρο είναι αυτοσχέδιο, καθώς έχει ρόδες ποδηλάτου. Ακόμη, διαθέτει και δεξί και αριστερό καθρέφτη ώστε να ελέγχει ο οδηγός την κίνηση πίσω του.
 


4 Σχόλια

απο οτι καταλαβαινω ο ανθρωπος ταξιδευει και κουβαλαει τη σκηνη του !!!!!!! ερε τρελα και λιωσιμο λεμε

Ειναι Ούγγρος επιστημονας τον έφερε ο Δήμαρχος να κανει μετρήσεις με τον εξοπλισμό του στου σεχι. Περιμένει και εναν συνάδελφο του τιςKGB. Γιατι η μετρήσεις θα γινουν με ακρα μυστικότητα. Ο Ρουχισμός ειναι στο σχεδιο του δημαρχου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.