Ένας εναντίον όλων ο Καμμένος στην Ολομέλεια για «Noor 1» και Μαρινάκη

Ένας εναντίον όλων ο Καμμένος στην Ολομέλεια για «Noor 1» και Μαρινάκη

Σεπτέμβριος 26, 2017 - 12:27
0 σχόλια

Το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας για την εξεταστική που θα διερευνούσε τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον Μάκη Γιαννουσάκη, ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών, ήταν εν πολλοίς προκαθορισμένο καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθενται να απειλήσουν τη συνοχή της κυβέρνησης για κανένα λόγο. Και μοπρεί συνολικά η όλη συζήτηση των οκτώμιση ωρών να ήταν μια τρύπα στο νερό, κ. Καμμένος όμως υπήρξε χειμαρρώδης και μίλησε για όλους και για όλα, εκφράζοντας την οργή του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκίνησε αναφέροντας ότι: «πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης», αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία.

Μίλησε ακόμη για απατεώνες αλλά και βλάκες εκπρόσωπους συμφερόντων και τόνισε:

  • «Απαντώ ευθέως στη Νέα Δημοκρατία Ο Γιαννουσάκης επεδίωξε την επαφή μαζί μου κι όχι εγώ μαζί του».
  • «Αυτοί δεν κολώνουν με κανένα τρόπο όταν κάποιοι δεν πηγαίνουν με τα νερά τους. Κι αν τους αφήσουμε να υπάρχουνε τότε θα έχουμε ευθύνη όλοι μας». 
  • «Ειπώθηκαν πολλά για την υπόθεση του Noor 1 και από τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο και από τους δύο βουλευτές μας με κατάθεση μάλιστα και λογαριασμών που φεύγαν τα χρήματα από τον Μαρινάκη για τις εταιρείες του Γιαννουσάκη. Δεν είναι υπεύθυνοι να τα εξετάσουμε εμείς, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα τα εξετάσει αλλά πρέπει να την αφήσουμε να ανοίξει λογαριασμούς».
  • «Δεν έχω κανένα προσωπικό λογαριασμό με τον Μαρινάκη. Αν όμως είναι πίσω από την αυτή την υπόθεση όπως κι αν λέγεται πρέπει να πληρώσει». 
  • «Τα βουλεύματα αργούν εδώ και 1,5 χρόνο. Υπάρχει η υπόθεση των στημένων αγώνων η οποία με πρόταση Δασκαλόπουλου για προφυλάκιση με αιτήσεις εξαιρέσεως που γίνονται καθημερινώς παραμένει στο συρτάρι. Και δυστυχώς δεν έχει γίνει έλεγχος για το ποιος την κρατάει στο συρτάρι. Υπάρχουν υποθέσεις εκκρεμείς για τον ίδιο επιχειρηματία. Να προχωρήσει η διερεύησή τους. Αν είναι αθώος να αθωωθεί, αν είναι ένοχος να πληρώσει».
  • «Δεν είμαι εγώ που ανακάλυψα τον Μαρινάκη. Τον κατονόμασε τρεις φορές ο Γιαννουσάκης. Στη δίκη του ΣΚΑΪ το έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετά τα βρήκανε. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες μου οι συνομιλίες γίνονται από το προσωπικό μου τηλέφωνο και όχι από πακιστανικά τηλέφωνα στο όνομα Φαταούλ Χακίμ σαν αυτά που χρησιμοποιούσαν κάτι αθώοι ολιγάρχες για να στήνουν δικαστικές έδρες. Ουδέποτε μίλησα με εισαγγελικό λειτουργό. Ουδέποτε εκβίασα τον Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον επιχειρηματία Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1».
  • «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης και το γιουσουφάκι το οποίο ενεργεί ως εγκληματική οργάνωση δολοφονώντας χαρακτήρες ο κύριος Ιωάννης Κουρτάκης θα πρέπει να αντιληφθούν ότι σε αυτή τη χώρα δε διατάζουν ούτε οι σουλτάνοι ούτε ο Εσκομπάρ».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.