Ένας εμποράκος στο παζάρι

Ένας εμποράκος στο παζάρι

Μάρτιος 03, 2017 - 18:17
6 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

«Όταν ακούσετε ότι θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι σίγουρα ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, θα πρέπει να περιμένετε ότι θα μετατρέψει την Ελλάδα στην πιο φιλική χώρα για τις επιχειρήσεις, από την εποχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε την Ελλάδα, αγοράστε την Ελλάδα τώρα γιατί είναι φθηνή. 

»Όταν θα έρθει ο Κυριάκος η οικονομία μας θα πάει πολύ πολύ καλύτερα».

»Η αξιολόγηση θα κλείσει και μετά από μία περίοδο -σύντομη εκτιμώ- ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που φαντάζεστε. Μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την ελληνική οικονομία να εκραγεί! Αν έχετε χρήματα ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι πολύ φθηνά τώρα. Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη. Να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό.»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μη μπορώντας, προφανώς, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και της θέσης του ως αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόλις είδε κάμερα στημένη απέναντί του στο CNBC, αντί να υπερασπιστεί τις ελληνικές θέσεις, προτίμησε να «διαφημίσει» τα καλούδια της χώρας μας, τώρα που είναι φτηνά, να κράξει την πατρίδα που... υπεραγαπά σαν να πρόκειται για εμπόρευμα, λες και κρατούσε στα χέρια του τις στοίβες των άθλιων βιβλίων του στην ακόμα πιο άθλια εκπομπή του.

Με λόγο φθηνό, που θυμίζει εκείνους τους αγύρτες γυρολόγους που πουλούσαν μαντζούνια και καταπλάσματα, βγήκε ο Άδωνις στο σεργιάνι για να πουλήσει φθηνά το τομάρι της χώρας. Και ο Κυριάκος έμεινε εκεί με τις γουρλοματάρες του να τον κοιτάζει!

Με πάθος, προσπάθησε να «σπρώξει» στην αγορά τη χώρα ολόκληρη «τώρα που είναι φθηνή», τώρα που ξεπουλάμε. Διότι μετά, θα έρθει ο Κυριάκος στην εξουσία και θα κάνει την Ελλάδα την πιο φιλελεύθερη χώρα στον κόσμο, την πιο φιλική στην επιχειρηματικότητα, μια χώρα όπου οι μεγαλοκαρχαρίες θα βόσκουν... φιλελεύθερα, χωρίς υψηλούς μισθούς και αξιώσεις από τους εργαζομένους. Εξάλλου, με απολύσεις και με ατομικές συμβάσεις θέλει να κυβερνήσει ο πιο φιλελεύθερος των φιλελεύθερων Κυριάκος. Οπότε, λέει ο Γεωργιάδης, αγοράστε Ελλάδα τώρα που είναι φθηνή, για να έχετε τα φιλέτα σας όταν ανεβούμε στην εξουσία και να τα απολαύσετε με κόκκινο Κιάντι.

Αγοράστε τώρα που γυρίζει. Κι αν δεν αγοράσετε τώρα, εδώ είμαστε εμείς, το πάλαι ποτέ κόμμα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια» που έγινε «μπάτε, σκύλοι, αλέστε και αλεστικά μη δίνετε», αρκεί να έχουμε τη μαμημένη την εξουσία και την καρέκλα!

Ειδήσεις: 
Tags: 

6 Σχόλια

Αυτα εκανε νεα δημοκρατια και πασοκ ξεκπουλησαν την χωρα. Και αυτο αποιφευγει το ΣΥΡΙΖΑ να κανει προσπαθωντας με διαφορετικο τρόπο να ακολουθησει στις αξιολογησεις και να βρει αντισταθμιστικά μετρα. Αλλα ξεχασα το ΣΥΡΙΖΑ ειναι αχρηστοι ενώ οι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ηταν πατριωτες που ειχαν καλυτερες σχεσεις με τους γερμανους

Συμφωνώ ρε φίλε απόλυτα με αυτά που λες!!!! Προσοχή παιδιά μην τους αφήσουμε να βγουν!!! Αφήστε τους κομμάτι στους και σκεφτείτε λογικά για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!! Μια φορά ας κάνουμε και κάτι σωστό, μια φορά!!!!!

AΛΗΘΕΙΑ, Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ.........Σ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;;

ρε αυτοι ξεπουλανε πριν βγουν στην εξουσία... που και να βγει ο αδωνις... θα μας γ*** και απο πανω και περιμεινει ευχαριστω

Δεν μας σώζει τίποτα ούτε ο Άγιος Σώζων . Όλους αυτούς τους προσκυνημένους ρίχτε τους στον καιάδα της ιστορίας, ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν! χάνουμε το σάλιο μας, ενώ από την βλακεία τους έχουμε χάσει και χάνουμε την Ελλάδα μας και την υπόλειψη μας!

Μιλάει για αθλιότητα ο συνώνυμός της; που για ξεκάρφωμα βάφτισε τη στήλη του Σωκράτη. Ανέκαθεν εξέφραζε πολύ βαριά καραμανλικότητα και ραφηναρισμένη συριζοφιλία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.