Ένας Αρκάς πρωταθλητής στην Κορινθία

Ένας Αρκάς πρωταθλητής στην Κορινθία

Ιούλιος 06, 2018 - 11:42
1 σχόλια

Δεν ήταν μόνο οι 7 Αρκάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα με την Ένωση Πελλάνας Καστορείου στην Λακωνία ούτε οι 4 στην Αργολίδα με την Ένωση Λέρνας αλλά και ένας ακόμα όπου ανέβηκε στην ποδοσφαιρική κορυφή της Κορινθίας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λυτρίβη με καταγωγή από την Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα από την Βόρειο Κυνουρία όπου με την φανέλα της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ Κορίνθου έπειτα από μια συναρπαστική σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Κορινθίας.

Ο έμπειρος Αρκάς μεσοεπιθετικός με παρουσία στο παρελθόν και από τις τοπικές κατηγορίες του νομού μας αποτέλεσε μέλος του ρόστερ της Κορίνθου έχοντας πολύ καλή παρουσία κατά την διάρκεια της χρονιάς βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Ο Δημήτρης Λυτρίβης πλην της παρουσίας στο πρωτάθλημα Αρκαδίας έχει κάνει πέρασμα και από την Αργολίδα (Παναυπλιακός) για να έρθει στην συνέχεια ένας ακόμα Πελοποννησιακός νομός στον οποίο έφθασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της επιστροφής του ΠΑΣ Κορίνθου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Όπως μας αποκάλυψε και ο ίδιος ο μεγάλος εφετινός στόχος ήταν η κατάκτηση του τίτλου και αυτό κάνει υπερήφανους και χαρούμενους όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό σε μια δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν που στο τέλος της ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτά να τα βλέπουνε οι Διοικούντες τα τελευταία χρόνια τον Παναρκαδικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.