Ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός απο τους άλλους (photos+video)

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός απο τους άλλους (photos+video)

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 20:03
1 σχόλια

ΑΓΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ και  UNESCO STAR FC σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Σεπτέμβρη διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τρίπολης ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για την  συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχιας, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  Αρκαδίας ΑΓΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ και της UNESCO STAR FC.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης και είδαν απο κοντά να αγωνίζονται παλιές μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Αρδίζογλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπονόβας  και  Χαράλαμπος Σταυρόπουλος που βρέθηκαν στην Τρίπολη και τίμησαν με την παρουσία τους την αναμέτρηση.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξαν βραβεύσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ   Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργο Μποροβήλο εκ μέρους της ομάδας, στον κ. Κουρούσια για λογαριασμό της ΕΠΣΑ Αρκαδίας καθώς επίσης και σε ποδοσφαιριστές της UNESCO STAR FC  ενώ δόθηκαν και μετάλλια σε μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Το παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ Τρίπολης έδωσαν ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης κ. Γ.  Καυμενάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γ. Μποροβήλος , ο κ. Κουρούσιας απο την ΕΠΣΑ Αρκαδίας και  μέλη της δημοτικής αρχής του Δήμου Τρίπολης.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ας γελάσω τι δουλειά έχει ο ψηλός της κοινότητας στο αγώνα ποδοσφαίρου αντικαθιστούσε τον δήμαρχο-καρδινάλιο?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.