Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Οκτώβριος 11, 2018 - 19:45
0 σχόλια

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τόσο από την πλευρά των Εθελοντών Εκπαιδευτικών όσο και από την πλευρά των μαθητών, αλλά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (283/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο με την αξιοσημείωτη και ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών Εκπαιδευτικών δίνει νόημα σε πανανθρώπινες αξίες και πλέον αποτελεί έναν «θεσμό», τον οποίο σκοπεύουμε να διαφυλάξουμε με κάθε κόστος.

Συνεπείς στην υπόσχεσή μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Καλή σχολική χρονιά με διάθεση, δημιουργικότητα, δύναμη και υγεία!

Οι αιτήσεις των Εκπαιδευτικών συνεχίζονται!

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Δείτε το πρόγραμμα διδασκαλίας ΕΔΩ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.