Έναρξη για την σχολή προπονητών UEFA C στην Τρίπολη (pics,vid)

Έναρξη για την σχολή προπονητών UEFA C στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 01, 2019 - 17:28
2 σχόλια

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου στο ξενοδοχείο "Μέναλον" στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε η έναρξη των μαθημάτων της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου για το δίπλωμα UEFA C υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Το δίπλωμα UEFA C αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο σκαλοπάτι για επίδοξους προπονητές με την συμμετοχή να είναι εντυπωσιακή τόσο από ενδιαφερόμενους που είχαν καταθέσει τα χαρτιά τους από τον νομό μας όσο και από όμορους νομούς και όχι μόνο.

Εκτός των πολλών Αρκάδων που λαμβάνουν μέρος στα μαθήματα της σχολής UEFA C της Τρίπολης βρίσκονται και τρεις παλαίμαχοι πια γνωστοί και μάλιστα διεθνείς ποδοσφαιριστές που είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Το παρών στην έναρξη των μαθημάτων της προπονητικής σχολής UEFA C στην Τρίπολη έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης και μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιάννης Ηλιόπουλος αλλά και ο πρόεδρος των Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Υπεύθυνοι του τμήματος της σχολής προπονητών UEFA C της Τρίπολης είναι ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο Γιάννης Βονόρτας με τα μαθήματα να είναι καθημερινά για τις επόμενες 13 ημέρες πρωί και απόγευμα περιλαμβάνοντας θεωρητική και πρακτική εξέταση.

Στα ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσιαγγούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιάννης Ηλιόπουλος για την σημασία αυτής της σχολής που έπειτα από πολλά χρόνια γίνεται στην Τρίπολη, για την τεράστια συμμετοχή ενδιαφερομένων και μάλιστα πολλών νέων σε ηλικία, για την επιθυμία στο μέλλον να γίνει σχολή UEFA B η ακόμα και Α αλλά και για την προσπάθεια αναβάθμισης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να διεξαχθούν σεμινάρια UEFA D που είναι δωρεάν για όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν και αναμένεται με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αρκαδίας να κάνει γνωστό το πως μπορεί κάποιος να λάβει συμμετοχή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έναρξη της σχολής προπονητών UEFA C


2 Σχόλια

Αναβάθμιση του αρκαδικου ποδοσφαίρου;;;Χωρίς γήπεδα;;; ποιος κοροιδευει ποιον σε αυτή την πόλη δεν ξέρω !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.