Έναν χρόνο μετά.. έρχονται τα χρήματα για τους 174 πλημμυροπαθείς του Δήμου Τρίπολης (vid)

Έναν χρόνο μετά.. έρχονται τα χρήματα για τους 174 πλημμυροπαθείς του Δήμου Τρίπολης (vid)

Ιούλιος 19, 2017 - 09:06
0 σχόλια

Μια θετική εξέλιξη για τους κατοίκους του Δήμου Τρίπολης που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες στις 25/06/2016 ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος –ύστερα και από παρέμβαση του ίδιου– για τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, βγήκε η τελική έγκριση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιστωθεί στον Δήμο το ποσό των 370.000 ευρώ για τους 174 δικαιούχους, που είχαν υποστεί καταστροφές σε οικοσυσκευές.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένεται να πιστωθούν στον Δήμο από το υπουργείο 370.000 ευρώ. Στη συνέχεια ο Δήμος με ανακοίνωσή του θα καλέσει τους δικαιούχους, προκειμένου να τους δοθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στον καθένα.

Να αναφέρουμε ότι σε εφαρμογή σχετικής, από 4 Ιουλίου 2017, αποφάσεως του υπουργού Εσωτερικών, έφθασε και στον Δήμο Καλαμάτας ποσό 358.416 ευρώ, για την κάλυψη δαπανών αντικατάστασης οικοσκευής λόγω της πλημμύρας της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

Δείτε τα ρεπορτάζ από τις καταστροφές

Ανυπολόγιστες οι ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες στο Κορύθιο

Απέραντη λίμνη η Τεγέα με ανυπολόγιστες καταστροφές

Σε χείμαρρο μετατράπηκαν οι δρόμοι της Τρίπολης

Απίστευτη βροχή και κεραυνοί στην Τρίπολη

Εικόνες από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αρκαδία

Video: 

Δήμος Τρίπολης: 370.000 ευρώ για τους 174 δικαιούχους, που είχαν υποστεί καταστροφές το 2016


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.