Ένα βίντεο για την Τρίπολη

Ένα βίντεο για την Τρίπολη

Ιούνιος 15, 2017 - 13:04
5 σχόλια

Όπως μας αποκαλύπτει ο δημιουργός κ. Γιώργος Α. Τσίγκος είναι ένα βίντεο που δείχνει κομμάτια της Τρίπολης τα οποία θέλησε να αποτυπώσει κλείνοντας έτσι έναν κύκλο παρουσίας του στην πόλη. Tην μουσική επιμέλεια έχει ο κ. Τσίγκος και το βίντεο έχει επεξεργαστεί ο κ. Έκτορας Δημητρίου.
Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο ο κ. Τσίγκος αναφέρει:

«Ένα κομμάτι για την Τρίπολη, μια πόλη όπου έχω ζήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Σιγά σιγά ο κύκλος αυτός φτάνει στο τέλος του και θέλησα με ένα κομμάτι, σε συνδυασμό με τις όμορφες εικόνες μέσα από το βίντεο, να αποτυπώσω τα συναισθήματα για αυτήν, λίγες μέρες πριν κλείσει αυτός ο κύκλος .Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς και αμέτρητες οι αναμνήσεις, που σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα βίντεο, όμως αποτυπώνονται σε λίγες νότες. Ίσως θεωρηθεί υπερβολικό, που δημοσιεύω ένα τέτοιο κομμάτι, παρά ταύτα υπήρχε η ανάγκη να πραγματοποιηθεί, διότι όλοι που ερχόμαστε σε αυτή την πόλη θέλουμε να φύγουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, πως εδώ μας έφερε η μοίρα και πρέπει να την αποδεχτούμε με τα θετικά και τα αρνητικά της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το φιλαράκι μου Έκτορα για την πολύτιμη βοήθεια του για τα υπέροχα πλάνα αλλά και για όλη την υποστήριξη.

ΥΓ : Το κλιπ έγινε από εμάς τους ίδιους, μη έχοντας γνώσεις μοντάζ και τα σχετικά. Δημιουργήθηκε ερασιτεχνικά, όμως ευελπιστώ να αποτυπώσει μια όμορφη εικόνα σε συνδυασμό με τη μουσική.
Καλή ακρόαση !!»

Composed, arranged, produced, performed and recorded by George A.Tsigkos
Video production : Ektoras Dimitriou
Πνευματικά δικαιώματα : Γιώργος Α. Τσίγκος

 

Video: 

For Tripolis - George A. Tsigkos | Official Music Video by Ektoras Dimitriou


5 Σχόλια

Η Τρίπολη έχει και τον Αστέρα της,κομμάτι της πόλης.Την έμαθαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η Αλήθεια.!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πολύ ωραίο βίντεο! Χαιρετισμούς στον συνάδελφό Έκτορα!!! Καλή δύναμη στην εξεταστική και καλά αποτελέσματα!

δεν ξερω αν το έχετε συνειδητοποιήσει. Η Τρίπολη το μόνο αξιόλογο που έχει να επιδείξει στην τελική είναι...............δέντρα. Αυτά τα υπέροχα δέντρα παντού και το Μαίναλο με τα δέντρα του. Εκεί είναι όλη η ομορφιά του ιστορικού αυτού τόπου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.