Ένα το «όχι» του Μεταξά και ένα το «όχι» του Τάκη!

Ένα το «όχι» του Μεταξά και ένα το «όχι» του Τάκη!

Σεπτέμβριος 14, 2017 - 11:00
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Ελπίζω να έχετε βγάλει από το μπαούλο τη φουστανέλα του παππού, το γιουρντί της γιαγιάς, το γιαταγάνι του Οθωμανού εχθρού, έστω, και να νιώθετε την τριπολιτσιώτικη υπερηφάνεια να φουσκώνει στα στήθια σας, ορέ!

Πλησιάζει η επέτειος της Άλωσης και ο Δήμος μας ετοιμάζει τριήμερο εκδηλώσεων. Τι χορο... δράματα, τι παρελάσεις, τι επώνυμα κλαρίνα...

Πόσοι, άραγε, θα τιμήσουν την έκθεση του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στο Μαλλιαροπούλειο και την ομιλία του καθηγητή Αθανάσιου Χρήστου για τον Κολοκοτρώνη που λυσάξατε να τον προσκυνήσετε;

Όλα κι όλα, αν πάτε μόνο στα πυροτεχνήματα, μην κλαίγεστε μετά ότι δεν γίνονται πράγματα στην πόλη!..

Τέλος πάντων, τριήμερο γλέντι και κακός χαμός θα γίνει, με Προκόπη και με απ' όλα. Πόσο θα κοστίσει, άραγε, όλη αυτή η φιέστα;

Πάντως, δεν αναμένεται να μας δείξει ο Alpha όπως τις παλιές, ένδοξες ημέρες...

Άλλοι πανηγυρίζουν, άλλοι βγαίνουν στο αντάρτικο και άλλοι πενθούν... Ε, δεν θα περνούσε η προγραμματική, βρε κουτά; Το έβρασαν οι δήμαρχοι και ψόφησε τόσα χρόνια το θεματάκι. Το πράγμα είναι απλό, Μήτσο, που δεν ξέρεις τι λες: η αρμοδιότητα για τα απορρίμματα ανήκε στην Περιφέρεια, μετά η κυβέρνηση την έδωσε στους δημάρχους, και τώρα οι δήμαρχοι την επιστρέφετε στην Περιφέρεια αφού... δεν μπορείτε!

Τι δηλώνεις, το λοιπόν, ότι «δεν θα επιτρέψετε να σας πάρουν την αρμοδιότητα»; Ποια, καλέ; Εκείνη που έχετε ήδη παραχωρήσει;..

Όσο για τη «λύση στο τσεπάκι», όπως μάθαμε στο δικαστήριο -στριμώχτηκε ο Δημητράκης!- το Μεγαβούνι έχει ιδιοκτήτη και δεν δίνει!

Ο «μαύρα γυαλιά φοράω» δήμαρχος-drama queen της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ, που λέει ότι στο τέλος με τα σκουπίδια θα υποστούν Βατερλό εκείνοι που πανηγυρίζουν σήμερα, να μας πει γιατί «την έκανε» χωρίς να δώσει ψήφο. Μήπως παίζει καμία συμφωνία από πίσω;..

Ένα το «όχι» του Μεταξά και ένα το «όχι» του Τάκη! Το είπε τσεκουράτα, κι ας μην είναι στρατηγός!

Βρε παιδιά, δεν πάει ο Πρωθυπουργός στις φωτιές, κράζετε. Πάνε οι αντιπεριφερειάρχες στις φωτιές, πάλι κράζετε. Πιάνει τη μάνικα ο Πέτρος, κράζετε πιο πολύ.

Τι θέλετε, πια;

(Μεταξύ μας, πάντως, ο Πετράν την έχει μεγαλύτερη και τη μάνικα και την επιρροή και την υπογραφή, όπως φαίνεται...)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.