Ένα νέο «βρώμικο '89» βλέπει ο Γ. Παπανδρέου

Ένα νέο «βρώμικο '89» βλέπει ο Γ. Παπανδρέου

Δεκέμβριος 01, 2019 - 15:24
0 σχόλια

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News κατηγορεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιχειρούν να ξαναγράψουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία εις βάρος του ΠαΣοΚ και της δημοκρατικής παράταξης.

«Η ιστορία, ό,τι και να πει ο καθένας, δεν ξαναγράφεται όπως βολεύει τον καθένα. Και η ιστορία έχει γράψει ότι, οι Έλληνες και η χώρα βίωσαν τις επιπτώσεις μιας σκευωρίας με εξιλαστήριο θύμα τον Ανδρέα και μαζί συκοφαντούμενη μια ολόκληρη Παράταξη που έχει να επιδείξει μεγάλο έργο και τεράστια προσφορά στην πατρίδα και τη δημοκρατία. Διώκτες, η ΝΔ και ο τότε Συνασπισμός. Και τότε, όπως και στην πρόσφατη κρίση, πάλι μαζί, από κοινού, να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να χλευάζουν, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να νικήσουν έναν πολιτικό αντίπαλο, με αυτόν τον τρόπο, αφού με άλλον, θεμιτό, δηλαδή, πολιτικό τρόπο, δεν μπορούσαν», αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ». Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ασκώντας δριμεία κριτική παραλληλίζει τη στάση της ΝΔ και της Αριστεράς απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου το 89 με τη σημερινή επίθεση εναντίον της προοδευτικής παράταξης με αφορμή τη κρίση:

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.