Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη και την παράταξη «Νέα Τρίπολη»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη και την παράταξη «Νέα Τρίπολη»

Μάιος 11, 2019 - 22:23
3 σχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νέας Τρίπολης» την Παρασκευή 10 Μαΐου, σε αυτή την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της παράταξής μας.

Αυτή η πολυπληθής συγκέντρωση, που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, στην παρουσίαση των υποψηφίων μας και των βασικών δεσμεύσεων της «Νέας Τρίπολης» για τον Δήμο μας, μάς κάνει ακόμα πιο δυνατούς και πιο αποφασισμένους να προχωρήσουμε στον αγώνα μας για έναν Δήμο λειτουργικό, οικονομικά εύρωστο, με κοινωνικό πρόσωπο.

Και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που η παρουσίαση των αληθινών λύσεων και των εφικτών στόχων που θέτουμε στο πρόγραμμά μας βρίσκει θερμή ανταπόκριση στους συμπολίτες μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους εμάς.

Πάμε Ξανά Μπροστά για την Τρίπολη που μας αξίζει!

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Ποια "πολυπληθής συγκέντρωση" ρε μαύρεεεε; Τόσο απελπισμένος είσαι, που βλέπεις πολυπληθείς συγκεντρώσεις και λαοθάλασσες; Οι γύφτοι στη συγκέντρωση του Παυλή ήταν περισσότεροι απο τον κόσμο που είχε η εκδήλωσή σου ρε κακομοίρηηηη! Αν μια τέτοια συγκέντρωση σε κάνει πιο δυνατό και αποφασισμένο, τί να πει κανείς...........

μακράν η καλύτερη συγκέντρωση με αξιόλογους υποψηφίους στο σύνολό τους αρκετοι νέοι επιστήμονες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.