Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Α.Ο Τεγέας στο Πολύβιο Χατζόπουλο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον Α.Ο Τεγέας στο Πολύβιο Χατζόπουλο

Μάιος 14, 2019 - 10:40
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας με ανακοίνωση του λέει το δικό του μεγάλο ευχαριστώ στον Πολύβιο Χατζόπουλο κάνοντας αναφορά στο στίγμα που άφησε ο "Πολ του Αρκαδικού" ποδοσφαίρου στην ομάδα για το μέλλον.

Μετά από περίπου τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας μας, ο Πολύβιος Χατζόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Α.Ο Τεγέας.

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι φίλοι της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πολύβιο Χατζόπουλο για την παρουσία του στον πάγκο του Α.Ο ΤΕΓΕΑΣ.

Πραγματικά ''κόσμησε'' την ομάδα μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ένας εκ των ''θρύλων'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και ένας εκ των καλυτέρων προπονητών της Αρκαδίας στάθηκε δίπλα μας σε αυτά τα δύσκολα χρόνια για την ομάδα μας.

Πολύβιε... αυτά τα τρία περίπου χρόνια έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου για την ομάδα μας, προσπάθησες να διδάξεις ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά και να δημιουργήσεις ποδοσφαιριστές με ''αδαμάντινο'' χαρακτήρα...και τα κατάφερες!!!

Σε ευχαριστούμε που ήσουν δίπλα μας...

Με εκτίμηση,

ΤΟ ΔΣ του Α.Ο Τεγέας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.