Ένα ξεχασμένο σφουγγαρόπανο ...ευθύνεται για την πλημμύρα του νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης (ηχητικό)

Ένα ξεχασμένο σφουγγαρόπανο ...ευθύνεται για την πλημμύρα του νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης (ηχητικό)

Νοέμβριος 25, 2013 - 16:22
13 σχόλια

Κατασκευαστής: "Έφταιγε ένα ξεχασμένο σφουγγαρόπανο, που έμπασε νερά το Νέο Δημαρχείο"

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στον Μεγαλόπολη FM και την δημοσιογράφο κ. Δημητρακοπούλου, ο κατασκευαστής του νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης κ. Χρονόπουλος. Ο κύριος Χρονόπουλος, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου δήλωσε την εμπειρία του στις κατασκευές δημόσιων κτιρίων καθώς έχει αναλάβει αρκετά κατά το παρελθόν. Στην συνέχεια όμως προσπαθεί να δικαιλογήσει τα αδικαιολόγητα, ρίχνοντας την ευθύνη της πλημμύρας σε ένα σφουγγαρόπανο! Μπορεί να αναφέρει, όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό της συνέντευξης ότι έχει δουλέψει με μεράκι και έχει δώσει την ψυχή του για την κατασκευή του κτιρίου, αλλά ακούγεται τουλάχιστον αστείο όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει πως πλημμύρησε ένα έργο 3.000.000 ευρώ λόγω ενός ...ξεχασμένου σφουγγαρόπανου! 

Το Δημαρχείο εγκαινιάστηκε το 11 Οκτωβρίου του 2013 και πλημμύρισε 40 μέρες μετά στις 20 Νοεμβρίου 2013. Οι εύλογες απορίες που θα έχει όποιος ακούσει το παρακάτω ηχήτικο είναι ... Πως ένα σφουγγαρόπανο σταμάτησε όλη την υδροροή; Μόνο ένας είναι μόνο ο αγωγός που απομακρύνει τα νερά; Τις τελευταίες 40 μέρες έχει βρέξει πάνω από 10 φορές, πως πλημμύρισε τώρα και όχι τις προηγούμενες; Υπάρχουν κακοτεχνίες, είναι ανθρώπινο λάθος ή αρκεί σε κάθε κτίριο ένα σφουγγαρόπανο για να το πλημμυρίσει;

Αρκετές και οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου για να καταλάβει και η ίδια πως έγινε η πλημμύρα και πως θα αποφευφχθεί στο μέλλον. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το ότι επιλέχθηκαν τεχνίτες, εργάτες και συνεργεία εκτός της Μεγαλόπολης με αποτέλεσμα να μην τονωθεί η τοπική αγορά με την ευκαιρία ενός τόσο μεγάλου έργου και ακούστε τις απαντήσεις του κατασκευαστή.  

Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί...

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/rv3al6T5FS4


13 Σχόλια

Αν όλα αυτά γινονταν σε κάποια σοβαρή χώρα αυτού του κύριου δεν θα του εδιναν τα χρήματα για το εργο που έκανε και μπορεί να του αφαιρούσαν και την άδεια. Ομως στην Ελλάδα ζούμε........

Ο κύριος παραδέχεται ότι δεν στήριξε και την τοπική κοινωνία... να τα λέμε και αυτά.

το τρομερο ειναι οτι τα λεει μονος του ο τυπος γατα η δημοσιογραφος, του τα βγαζει με ενα ωραιο τροπο

Προσοχή και στις σερβιέτες!!!!!! μια φορά πέταξε η γυναίκα μου μια κατά λάθος στην λεκάνη και πλημμύρισε το μπάνιο!!!!!!!!! Φαντάσου τι θα γίνει σε ολόκληρο δημαρχειο!!!!!!!!!!!!

μηπως ειναι ο ιδιος κυριος που κατασκευαζει την πλατεια αρεως στην τριπολη για αρκετα χρονια και πηγαινετε να δειτε πως σπασανε οι πλακες που ΅εστρωσ塨 μηπως εδω φταινε τα τακουνια των γυναικων: αθανατη τοπικη αυτοδιοικηση με τους εργλαβους σου.

Σας πρόλαβε άλλος

Υπάρχει κάποιος που άκουσε όλο το ηχογράφημα ; Κουράστηκα ελεινά σε κάποια φάση. Ο κλασσικός Ελληνας πατέντας feat εργολάβος και το κλασσικό Ελληνικό δημοσιογραφικό πρότυπο γυναίκας. jesus

Αλλο πανί βουλώνει

Καλά ρε παιδιά γίνονται αναθέσεις διαμαρτύρεστε, παίρνει ένα εργολάβος ένα έργο με διαγωνισμό πάλι διαμαρτύρεστε . Προτιμάει κάποιος τις χαμηλότερες τιμές φωνάζουμε γιατί δεν προτίμησε την τοπική αγορά. Προτιμάει την τοπική αγορά λέμε οτι είναι ακριβή. Τελικά τι θέλουμε?

ενα ονομα Λαμπροπουλος που ειπωθηκε οτι ηταν ο 1ος κατασκευαστης κατι μου θυμιζει ρε παιδι μου...

σφουγγαρόπανο, chuk norris!!!!!!

Η νέα πτέρυγα του Παναρκαδικού γιατί είχε πλημμυρίσει αμέσως μετά την κατασκευή της;;;; Έφταιγε το ίδιο γνωστό σφουγγαρόπανο που γυρνάει ανεξέλεγκτα στην πόλη και βουλώνει τις τρύπες....... Τα ίδια κάνει και στα φρεάτια των δρόμων της πόλης. Η αστυνομία τι κάνει; Να το συλλάβει γρήγορα να μην πνιγεί κανένας άνθρωπος στο τέλος. Προτείνω φυλάκιση χωρίς αναστολή.Φταίει.

Μην άγχεστε για τα χρήματα κύριοι δεν τα δώσατε εσείς...