Ένα ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους

Ένα ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους

Οκτώβριος 02, 2014 - 10:23
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Ως θερινός κάτοικος Παραλίου Άστρους και με αφορμή ένα έκτακτο περιστατικό υγείας, θεωρώ υποχρέωσή μου να συνοψίσω την υποδειγματική αντιμετώπισή του από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Άστρους και να τους συγχαρώ και δημόσια για την άκρως επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Την 18/7/2014, μετά από έντονο και παρατεταμένο πόνο στο στήθος, διακομίσθηκα στο Κέντρο Υγείας, στο οποίο την περίθαλψή μου ανέλαβαν οι ιατροί Κα Περδικάκη και Κος Μ. Κατσάρης, με την υποστήριξη νοσηλεύτριας.

Το ανωτέρω προσωπικό αντέδρασε άμεσα, έλαβε το πλήρες ιστορικό υγείας μου και του περιστατικού, με υπέβαλε σε διαδοχικές εξετάσεις και ελέγχους, εντόπισε τα νευρικής φύσεως αίτια των συμπτωμάτων και με βοήθησε να τα αντιμετωπίσω, διέγνωσε ταυτόχρονα χρόνιες ελάσσονες καρδιολογικές διαταραχές, συνέταξε σχετική έκθεση και με παρέπεμψε σε περαιτέρω νοσοκομειακές εξετάσεις.

Αυτή η εμφανώς συστηματική, προσεκτική και επαγγελματική λειτουργία των ιατρών συνδυάσθηκε με την ευγένεια και την προσπάθεια γενικότερης συμπαράστασης, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη και άψογη αντιμετώπιση, ασυνήθιστη σύμφωνα με την εμπειρία μου.

Παρότι οι γιατροί αυτοί εξυπηρετούν ένα δυσανάλογα μεγάλο πλήθος παραθεριστών, σε ένα χώρο με αρκετά παρηκμασμένες κτιριακές και λειτουργικές υποδομές, επιτυγχάνουν να παράσχουν τις αναγκαίες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο κοινό που καταφεύγει στο Κέντρο Υγείας.

Πιστεύω ότι αξίζουν αυτή την εύφημο μνεία, ιδιαίτερα επειδή ανήκουμε σε μια κοινωνία που δεν θεωρεί την εξυπηρέτηση των επαγγελματικών και πολιτισμικών αξιών αυτονόητη.

Με εκτίμηση,
Λιάνα (Αγγελική) Σκαρμέα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.