Ένα εισιτήριο και για τους δύο φιλικούς αγώνες του Αστέρα

Ένα εισιτήριο και για τους δύο φιλικούς αγώνες του Αστέρα

Ιούλιος 29, 2015 - 15:01
0 σχόλια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την τιμή του εισιτηρίου για τις φιλικές αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό η τιμή είναι στα 5 ευρώ και το εισιτήριο ισχύει και για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Εισιτήρια για τους δύο φιλικούς αγώνες με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το Σάββατο και την Κυριακή 1 & 2 Αυγούστου αντίστοιχα, θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο 1 Αυγούστου από τις 5:30μμ και την Κυριακή 2 Αυγούστου από τις 5:30 επίσης.

Η αξία του εισιτηρίου είναι 5€ και ισχύει για είσοδο στο γήπεδο και τις 2 ημέρες.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα το Σάββατο πρέπει να το διατηρήσουν στην κατοχή τους, για να έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Ταυτόχρονα με τη διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται και διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο εκδοτήριο της Θύρας 1 από τις 5:30μμ έως τις 8:30μμ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 5:30μμ

Ώρα έναρξης αγώνων: 7:00μμ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.