Ένα, δύο, τρία... Παναρκαδικός (vid)

Ένα, δύο, τρία... Παναρκαδικός (vid)

Μάρτιος 09, 2019 - 17:37
2 σχόλια

Είναι η συνήθεια που γίνεται λατρεία, είναι η στιγμή της αναγνώρισης της προσπάθειας, είναι η στιγμή που ομάδα, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος μια αγκαλιά φωνάζουν δυνατά Παναρκαδικός.

Το τριφύλλι στο εξ'' αναβολής παιχνίδι με τον Α.Ο. Κατασταρίου στην Τρίπολη πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 κάνοντας άλμα προ την παραμονή του, φθάνοντας ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο εφετινό του στόχο.

Για ακόμα μια φορά στο τέλος της αναμέτρησης η κεντρική πόρτα του γηπέδου που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο αποτέλεσε το σημείο των πανηγυρισμών κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από το χορτάρι.

Όλη η πράσινη οικογένεια ήταν εκεί για να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, για να τους σφίξει το χέρι και να τους χτυπήσει την πλάτη δείχνοντας τους την μεγάλη τους στήριξη σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν.

Έτσι λοιπόν όλοι μαζί φώναξαν δυνατά ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με το όνομα του ιστορικού συλλόγου να γεμίζει όλο το γήπεδο μέσα από τα χείλη φιλάθλων και όλων των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένα, δύο, τρία... Παναρκαδικός


2 Σχόλια

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αλλο να σε συγκινεί η ομάδα και άλλο να εκτονώνεσαι. Οσοι έρθουν θα το καταλάβουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.