Ένα αστέρι να λάμψει και στην Πράγα

Ένα αστέρι να λάμψει και στην Πράγα

Νοέμβριος 26, 2015 - 09:55
0 σχόλια

Σπάρτα Πράγας - Αστέρας Τρίπολης (20:00)

Η μεγάλη στιγμή του Αστέρα Τρίπολης έφθασε. Μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά της αρκαδικής ομάδας που κυνηγά την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της στη διοργάνωση για να καταφέρει να απόκτηση το προβάδισμα πρόκρισης μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του Europa League.

Ο Αστέρας Τρίπολης με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά το 6 στα 6 το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό, κόντρα σε μία πολύ έμπειρη και παραδοσιακά πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Σπάρτα Πράγας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ματς κομβικής σημασίας για τη 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς καθένα από τα τρία σενάρια του αγώνα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί κάτω από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην Πράγα.

Πιο συγκεκριμένα, αν οι κιτρινομπλέ καταφέρουν να πάρουν τη νίκη ανεβαίνουν στη 2η θέση και τότε πλέον η πρόκριση θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους στο παιχνίδι με την Σάλκε την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Αστέρας ψάχνει τελευταία αγωνιστική συνδυασμό αποτελεσμάτων (νίκη του με τη Σάλκε, ήττα της Σπάρτα στην Κύπρο από τον ΑΠΕΟΛ). Σε περίπτωση που η Σπάρτα κερδίσει τον Αστέρα και ηττηθεί στη Γερμανία ο ΑΠΟΕΛ, τότε οι Τσέχοι θα πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Σαφέστατα μιλάμε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα που θέλει προσοχή και αυτοσυγκέντρωση και στα 90 λεπτά του από τους ποδοσφαιριστές, και η αρκαδική ομάδα θέλει με πλάνο να χτυπήσει τα αδύνατα σημεία της Σπάρτα με στόχο του βέβαια να φύγει όρθια από την Τσεχία και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την κιτρινομπλέ ενδεκάδα και με δεδομένη την απουσία του Μπερτόλιο, ο Νίκο Φερνάντες και Χαμντανί φαίνεται να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα με τον Στάικο Βεργέτη να έχει στο μυαλό του και το σχήμα με 3 αμυντικά χαφ.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα είναι μόνος του στο «Generali Arena», καθώς στο πλευρό του θα σταθούν και οι φίλαθλοί του από την Ελλάδα αλλά και από αρκετά άλλα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου (Καναδάς) για να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή στιγμή και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Το Arcadia Portal.gr βρίσκεται στην Πράγα και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ του Αστέρα από την τσεχική πρωτεύουσα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.