Ένα all star game με τα όλα του στην Τρίπολη!

Ένα all star game με τα όλα του στην Τρίπολη!

Ιούνιος 17, 2011 - 22:26
5 σχόλια

- Το «χαμόγελο του Παιδιού» μετά από αυτόν τον αγώνα μπορεί να συνεχίσει να χαμογελά!

Δείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos...

  Τα είχε όλα! Σουτ και καρφώματα, τρίποντα και λει απ, είχε μπάσκετ αλλά είχε και χορό… είχε έναν διαιτητή που… έγινε παίχτης και θέλησε να βάλει το τελευταίο καλάθι! Είχε δύο παρουσιαστές με τρελό κέφι! Είχε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη! Είχε όλους εσάς  που πλημμυρίσατε  το κλειστό της Τρίπολης… Είχε βραβεύσεις και αναμνηστικά… Πάνω απ όλα όμως είχε έναν σκοπό! Έναν σπουδαίο σκοπό! Να σταθεί στο πλευρό, να στηρίξει, να βοηθήσει , να μην αφήσει το χαμόγελο να σβήσει

από κανένα παιδικό πρόσωπο. Από όλα εκείνα τα παιδικά πρόσωπα που το χαμόγελο του παιδιού βοηθά καθημερινά, βλέποντας σε κάθε ένα το δημιουργό του, το μικρό Αντρέα!
 Ήταν ένα all star game  για το χαμόγελο του παιδιού! Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου της Τρίπολης, του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  η οποία βρήκε συμπαραστάτες τόσους και τόσους ακόμα! Κυρίως όμως βρήκε τον κόσμο! Βρήκε τους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα με το παιδικό πρόσωπο και το στραβό καπελάκι, βρήκε τους διαιτητές, τους προπονητές..

Ο αποψινός αγώνας στο κλειστό της Τρίπολης τα είχε πραγματικά όλα!
 Ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη, του εκπροσώπου του πρύτανη, αφού ο ίδιος δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρόν, εκπροσώπου της ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και εκπροσώπου απο το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολούθησε ένα όνομα… ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και το κλειστό ταρακουνήθηκε. Υπό τους ήχους του Ευρωμπάσκετ του 1987, ο Παναγιώτης Γιαννακης, καταχειροκροτούμενος στάθηκε στο σημείο του τζάμπολ! Ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένος για την υποδοχή και ευχήθηκε πάντα τα γήπεδα να είναι γεμάτα! Ο Δήμαρχος τίμησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.
Την σκυτάλη, αν και είμασταν σε τερέν μπασκετ, έλαβε το.. θέαμα! Διαγωνισμός καρφωμάτων με τους Ράπτη, Κατιάκο, Λαμπρόπουλο και Μύρωνα Παπαδάκη να σπάνε στην κυριολεξία το στεφάνι! Ο φακός του arcadia portal  έχει αποθανατίσει κάθε στιγμή από τα εντυπωσιακά αυτά καρφώματα! Νικητής του διαγωνισμού ο παίχτης του Αρκαδικού Μύρωνας Παπαδάκης.
Λίγο πριν το τζάμπολ , αναμνηστικές φωτογραφίες και αμέσως μετά… ο λόγος στο παιχνίδι!
Και οι δυο ομάδες, η μπλε και η άσπρη , αγωνίστηκαν με κέφι πάνω απ όλα, προσφέροντας χαρά , θέαμα αλλά και ένα υψηλότατο σκόρ αποδεικνύοντας πως ήρθαν για να παίξουν μπάσκετ!
114-117  έληξε η 4η περίοδος υπέρ των φιλοξενουμένων  και αφού ο χρόνος είχε κολλήσει στα 5 δεύτερα για 2 λεπτά περίπου! Τσαχπινιές από τον έναν από τους διαιτητές ο οποίος σώνει και ντε ήθελε να βάλει εκείνος το τελευταίο καλάθι! Οι παίχτες δεν του χάλασαν το χατίρι και.. ο ρέφερι σκόραρε και μάλιστα εντυπωσιακά!!!!! Θα το διαπιστώσετε στο video!
Μετά από αλλεπάλληλα φάουλ, επιθέσεις δευτερολέπτων και μια δήλωση του προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Σμυρνιώτη «Είμαστε ομάδα προσωπικοτήτων και θα το γυρίσουμε το παιχνίδι» το παιχνίδι έληξε πανηγυρικά δίχως κανένας απολύτως να κοιτάζει τον πίνακα με το σκόρ!

Στην ανάπαυλα της 2ης περιόδου 18 κορίτσια από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο ξεσήκωσαν παίχτες και κοινό ενώ δραματικός ήταν ο διαγωνισμός στα τρίποντα!  Ο τελικός χρειάστηκε να επαναληφθεί αν και.. ο νικητής Άγγελος Τσιάμης εδραίωσε ουσιαστικά  την νίκη του από το να την απολέσει! Νίκη διπλή αφού ήταν επι του καλύτερου σουτέρ  Νίκου Χατζή ο οποίος παρ ότι έχει κερδίσει το all star game τριπόντων της Α1 αναγκάστηκε σε ήττα με 11 εύστοχα σου έναντι 19 του νικητή Τσιάμη! «ούτε ο Τσάκ Νόρρις δεν μπορεί να σε νικήσει» χαριτολόγησε είς εκ των δυο αντρών παρουσιαστών , ο Χρήστος Γεννιάς ,οι οποίοι έδωσαν το δικό τους χρώμα στην διοργάνωση και στον αγώνα…Έτερος... Καππαδόκης στην παρουσίαση ο ΧρήστοςΚαρνέζης.

 Στο περιθώριο του αγώνα μικροί και μεγάλοι, πολίτες και αυτοδιοικητικοί δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Η γιορτή αυτή του μπάσκετ και της προσφοράς ολοκληρώθηκε 3 και πλέον ώρες μετά την έναρξή της… όσοι βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ διασκέδασαν, απόλαυσαν όμορφο θέαμα, γέλασαν και προσέφεραν στο Σύλλογο το Χαμόγελο του Παιδιού… Μια διοργάνωση που μπορεί και πρέπει να επαναληφθεί!

 

 

Για την ιστορία ν αναφέρουμε τις συνθέσεις των ομάδων

 

White:

Μ. Παπαδάκης – Αρκαδικός

Νίκος Μακρής – Ολυμπιάδα Πατρών

 Γιώργος Κοψαύτης – ΆΕΚ Άργους

Άγγελος Τσιάμης – Κολοσσός Ρόδου

Θόδωρος Τσιότρας – Αρκαδικός

Νίκος Παπανικολόπουλος – Ηρακλής

Νίκος Πέττας – Κόροιβος

Σωκράτης Γκιζογιάννης – Αρκαδικός

Αλέξης Ράπτης –ΑΕΚ Άργους

Ανδρόνικος Γκιζογιάννης – ΑΕΚ Άργους

Γιώργος Λαμπράκος – Αρκαδικός

Βασίλης Γιαννουλάκος – Αρκαδικός

Γιώργος Γαλιώτος – Ηλυσιακός

Δημήτρης Κατιάκος – Αρκαδικός

Γιώργος Μπάκας – Λαύριο

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Γιάννης Σμυρνιώτης – Αρκαδικός

                             Μπάμπης Αλεξόπουλος - Αρκαδικός

 

Blue:

Γιώργος Σουρλής – ΚΑΟΔ

Νίκος Αργυρόπουλος – Απόλλων Πατρών

Δημήτρης Παπαντωνίου - ΑΕΚ Άργους

Σάκης Βεσκούκης – Ολυμπιάδα Πατρών

Γιάννης Προδρόμου – Αρκαδικός

Νίκος Χατζής – Ηλυσιακός

Παύλος Νόντας – Δρομείς

Πέτρος Νοέας – Μαρούσι

Γιώργος Πετρόπουλος – Απόλλων Πατρών

Γιώργος Λιανός – Απόλλων Πατρών

Νίκος Κόκκαλης – Αρκαδικός

Σταύρος Δανιήλ – Απόλλων Πατρών

Αποστόλης Κουτρούλιας – Ολυμπιάδα Πατρών

Τάσος Κασαμπαλής – ΑΕΚ Άργους

Φώτης Λαμπρόπουλος – Ηρακλής

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Νίκος Βετούλας – Απόλλων Πατρών

                             Κώστας Οικονομάκης –ΑΕΚ Άργους

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Λεωνίδας Σπυρίδωνος (Αχαίας)

                                                         Χρήστος Χριστοδούλου  (Αχαίας)

                                                          Κυριάκος Ταβουλαρέας (Κεντρικής κ Νότιας Πελοποννήσου )

ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ: Ανδρέας Κόκορης

 

ΣΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ: Ράπτης, Κατιάκος, Λαμπρόπουλος, Παπαδάκης

ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ: Χατζής , Πετρόπουλος, Γκιζογιάννης,Τσιάμης, Κοψαύτης

 

 

Video: 

youtube://v/LcS90tiCVUo


5 Σχόλια

Όλα καλα.Το μόνο αρνητικο η παρουσια του Γιαννάκη

Ναι, με τη μόνη διαφορά ότι ο Γιαννάκης έφερε και το επώνυμό του μαζί, εν αντιθέσει με σένα "VLAKONYMOUS" που δεν σε ξέρει η μάνα σου...

Μόνο ο Τσακ Νόρις θα μπορούσε να παρουσιάσει καλύτερα το all star από τους Χρήστους (Γεννιά-Καρνέζη)..Συγχαρητήρια!

ΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΙ Κ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;