Ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά για τις αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης

Ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά για τις αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 23, 2018 - 18:01
0 σχόλια

Με επιτυχία για τα χρώματα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έληξε το προπαιδικό τουρνουά μονών που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΣΑ Τρίπολης. Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε δύο μετάλλια 3ης θέσης με τις δύο αθλήτριες του Αποστολίδη Εύα και Χριστοδουλοπούλου Πολυτίμη.

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης έκαναν ένα επιτυχημένο τουρνουά ανεβάζοντας για μια κόμη φορά τον πήχη για ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιτυχίες  οι οποίες για να συνεχίζουν να έρχονται θέλουν αρκετή προσπάθεια στα τουρνουά που ακολουθούν.

Αγωνιστικά οι αθλήτριες του Γ. Παπαδόπουλου και της Γ. Χατζηγιάννη πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye λόγο των διακρίσεων τους στα τελευταία τουρνουά, που τις κατέταξαν στο no 3 και 4 αντίστοιχα. Η Αποστολίδη περνώντας τον πρώτο γύρο bye αντιμετώπισε και επικράτησε στην οκτάδα της Παπανικολάου (ΣΑ Τρίπολης) με 2-0 σετ (41-40) και στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Μιχαλοπούλου από τον ΟΑ Καλαμάτας από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 σετ (41-41). Στο πάνω μέρος του ταμπλό η Χριστοδουλοπούλου πέρασε και αυτή τον πρώτο γύρο με bye και στην οκτάδα αντιμετώπισε την Χριστοπούλου (ΟΑ Καλαμάτας) της οποίας και επικράτησε ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα με 2-1 σετ (41 24 75). Στα ημιτελικά όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Μάνεση (Ζακυνθινός ΟΑ) με 2-0 σετ  (40 40 ) . Για την ιστορία η Μάνεση κατέκτησε το τουρνουά.

Εξαιρετικές εμφανίσεις όμως έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά του ομίλου που αγωνιστικά στο τουρνουά και στόχος τους θα είναι η ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια για αγώνες και ωραίο τένις στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πολλά μπράβο λοιπόν στην Σμυρνιώτη Σοφία, Βουδούρη Δημήτρη, Μανώλη Δημήτρη Δημητρέλη Μιχάλη Γιαννούλη Γιώργο και Παπαδοπούλου Παναγιώτα για την συμμετοχή τους στο Πράσινο επίπεδο, καθώς και για την Χριστοδουλοπούλου Νάγια , Κοράκη Χαρίκλεια , Σταυροπούλου Ζωή και Καμπισιούλη Γιάννη, που αγωνίστηκαν στο πορτοκαλί επίπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα προς όλα τα παιδιά της ΑΕΚ Τρίπολης για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και ιδιαίτερα στην Αποστολίδη και την Χριστοδουλοπούλου για την κατάκτηση της 3η θέσης στην Τρίπολη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.