Εν βρασμώ... ρακής

Εν βρασμώ... ρακής

Νοέμβριος 11, 2018 - 19:01
0 σχόλια

Αν ετοιμάζεται ο Πρωθυπουργός εκεί από το Παρίσι όπου βρίσκεται μετά της συζύγου για τις εκδηλώσεις των 100 ετών από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, να συλλυπηθεί τους Καλιφορνέζους για τα δεκάδες θύματα της φονικής πύρινης λαίλαπας που κατατρώει τον τόπο τους, καλύτερα να σιωπήσει αφού η υπουργάρα του, ο ένας και μοναδικός Παύλος Πολάκης, αποφάσισε να πάρει το θέμα πάνω του, όχι για να εκφράσει απερίφραστα τη θλίψη του, αλλά για να τρολάρει τα «συστημικά» ΜΜΕ, διότι, όσο τραγικό και να είναι ένα γεγονός, ο σκοπός είναι πώς θα το χρησιμοποιήσει για να κάνει την πολιτική του.

Έκανε, λοιπόν, την ακόλουθη ανάρτηση την οποία παραθέτουμε αυτούσια:

«Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη…»

Αυτό που κατόρθωσε, ήταν να τρολάρει τα θύματα στην Καλιφόρνια, τα 99 θύματα και τις οικογένειές τους στο Μάτι.

«Ψεύτικη θλίψη»; Πολλά μπορείς να πεις για τα «συστημικά» ΜΜΕ, που δεν είναι σαν την ΕΡΤ η οποία -θαύμα! θαύμα!- «ανασταίνει» νεκρούς μητροπολίτες για να υπερασπιστεί τα κοινά διαγγέλματα Τσίπρα - Ιερώνυμου, αλλά να παίζεις με νεκρούς για να υπερασπιστείς την ανίκανη, και αόρατη, αφού τις ημέρες της τραγωδίας είχε πάει και αυτή, καλέ, στο Μάτι, αλλά την περιφρόνησαν οι κάμερες... ε, αυτό πάει πολύ!

Εν βρασμώ... ρακής τελεί μονίμως ο υπουργός;

Σε κάθε περίπτωση, ο τρελός την έκανε μόλις είδε τον μεθυσμένο.

Άντε, γεια...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.