Τατούλης
symvolo

Εν αναμονή για τις αυτόματες ράμπες ΑμεΑ στη Βόρεια Κυνουρία

Εν αναμονή για τις αυτόματες ράμπες ΑμεΑ στη Βόρεια Κυνουρία

Ιούνιος 14, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Το καλοκαίρι έχει φθάσει και, όπως επισημάνθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από πέρυσι (δείτε ρεπορτάζ του arcadiaportal.gr ΕΔΩ) ότι θα τοποθετούνταν όχι μία αλλά τέσσερις αυτόματες ράμπες ΑμεΑ για την ελέυθερη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, ακόμα δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή τους.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, πρόσβαση υπάρχει -μετά τις 15 Ιουνίου, με την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου, θα αναπτύξει ο Δήμος ξανά τις ξύλινες ράμπες για την πρόσβαση στη θάλασσα. Ως προς την αυτόματη πρόσβαση, ο Δήμος έχει αιτηθεί χρηματοδότησης για τέσσερα σημεία αυτόματης πρόσβασης (Παράλιο Άστρος, Χερρονήσι, Ατσίγγανος και Ξηροπήγαδο), αλλά δεν έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση ακόμα.

Η πρόσβαση εξασφαλίζεται στο πλαίσιο της κολυμβητικής περιόδου.

διευκρίνισε, τέλος, ο δήμαρχος.

Από το AstrosNews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.