Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων στον Παναρκαδικό

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων στον Παναρκαδικό

Νοέμβριος 24, 2017 - 11:20
1 σχόλια

Η ξαφνική παραίτηση του Νώντα Ψυχογιού από τον προεδρικό θώκο του Παναρκαδικού για προσωπικούς λόγους έφερε νέα δεδομένα και ουσιαστικά έχει δρομολογήσει εξελίξεις που αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα στον σύλλογο.

Το απόγευμα της Τετάρτης η πράσινη διοίκηση παρουσία και ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε ΔΣ με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και γενικότερα για την λειτουργία της ομάδας.

Το ΔΣ είναι αλήθεια ότι έγινε σε άψογο κλίμα με τις δύο διοικήσεις αυτή  του Παναρκαδικού και αυτή του Αστέρα Τρίπολης να πιστοποιούν τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων για την συνέχεια του μοντέλου της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Από κει πέρα είναι δεδομένο πως ο Παναρκαδικός έχει περάσει σε μια μεταβατική περίοδο Διοικητικά μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Νώντα Ψυχογιού και αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναδιάρθρωση του ΔΣ και ασφαλώς ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Τα Διοικητικά του τριφυλλιού όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα με τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μόνο με Κουτσανδρεα στην προεδρια μπορει η ομαδα να δει ασπρες μερες και να αποβλεπει στο κατι παραπανω!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.