Έμποροι Πελοποννήσου: Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Σπύρου Δούκα

Έμποροι Πελοποννήσου: Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Σπύρου Δούκα

Δεκέμβριος 06, 2018 - 15:15
0 σχόλια

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Σπύρου Δούκα που επί σειρά ετών διετέλεσε εκδότης της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Ο εκλιπών υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της πατραϊκής κοινωνίας. Με την σύζυγό του κατάφερε με αίσθημα ευθύνης να διατηρήσει το κύρος και τις αρχές μιας εφημερίδας που είχε και έχει αναγνωριστεί από το κοινό της και τους αναγνώστες της.

Ο Σπύρος Δούκας που υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων ξεχώρισε για τις ικανότητές του, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αρχοντιά του.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Βαγενάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τους οικείους του, όπως και στην «οικογένεια» της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Η απώλειά του είναι μεγάλη για τον κόσμο του περιφερειακού τύπου αλλά και για την τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος    Γεώργιος Βαγενάς

Ο Γεν. Γραμματέας   Αντώνιος Καλοθέου

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.