Εμπάργκο στην Τουρκία κηρύσσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Εμπάργκο στην Τουρκία κηρύσσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Οκτώβριος 11, 2019 - 10:12
9 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κηρύσσει εμπάργκο στην Τουρκία. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παροτρύνει τους Έλληνες πολίτες να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα και να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία, εξαιτίας της τουρκικής εισβολής στη Συρία. Παράλληλα, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον κουρδικό λαό, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση για τις Κούρδισσες μαχήτριες του Αφρίν.

«Εμπάργκο στα Τούρκικα προϊόντα, ούτε ένας Έλληνας, Ευρωπαίος να μην ταξιδέψει στην Τουρκία. Ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό που μπορούμε!».

 


9 Σχόλια

Είσαι βουλευτής Οδυσσέα και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική απο μόνος σου, αλλα να ακολουθείς την κυβέρνηση.

Όταν ο αρχηγός σου ο Σημίτης αναγνώριζε με την συμφωνία της Μανδρίτης το 1997 νόμιμα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο εσύ τον στήριζες τότε με την ψήφο σου κύριε βολευτά. Τώρα θυμήθηκες την Τουρκία και τους πολέμους που κάνει;

Τρέμει ο Ερντογάν τις οικονομικές συνέπειες του εμπάργκο του Οδυσσέα. Θυμήθηκε να υποστηρίξει τους Κούρδους, και ξεχνά τι έκανε ο Σημίτης κι Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου 1999. Μίλα με τον φίλο σου τον Πάγκαλο.

Θυμήθηκε να κηρύξει εμπάργκο ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη εισβολή της Τουρκίας στο Αφριν. Τότε τσιμουδια, τώρα λόγω της προβολής του θέματος κελαηδεί. Τελικά ποιον υποστηρίζει ξέρει;;; Τους Κούρδους; Τους Σύριους αντάρτες; Τους Σύριους του Άσαντ; Τους Αμερικάνους; Τους Ρώσους;

Για να γίνει αντιληπτό πόσο ανεύθυνη είναι αυτή η ανάρτηση του, αναφέρω ότι πριν 2 ημέρες έγινε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ιταλίας Τουρκίας γιατί μια μικρή ιταλική πόλη ανακήρυξε τον Οτσαλάν επίτιμο δημότη. Να δω τι θα γίνει αν οι Τούρκοι καταλάβουν ότι αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων προτρέπει Έλληνες και Ευρωπαίους να κάνουν εμπάργκο στην Τουρκία. Εξωτερική πολιτική του ποδαριού...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.