Εμπάργκο, καλτσοδέτες και ένταση (pics,vid)

Εμπάργκο, καλτσοδέτες και ένταση (pics,vid)

Ιούνιος 05, 2019 - 14:29
32 σχόλια

«Άναψαν» τα αίματα στη συνέντευξη τύπου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, με τον καβγά μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και των ιδιοκτητών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.

Συνέντευξη τύπου δόθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λίγο πριν εισέλθει στην αίθουσα ο κ. Τατούλης, ζήτησε  δια στόματος της κυρίας Νικολάκου, η οποία συντονίζει τις συνεντεύξεις, να αποχωρήσει ο τηλεοπτικός σταθμός «Βest» ύστερα από θερμή παράκληση του κ. Τατούλη.

Όπως υποστήριξε η αντιπεριφερειάρχης, ο τηλεοπτικός σταθμός και ο ιδιοκτήτης του μέσου που βρισκόταν στην αίθουσα ήταν ανεπιθύμητοι και έχουν εμπάργκο από την περιφέρεια, μιας και αποκάλεσαν δύο αντιπεριφερειάρχες «καλτσοδέτες» καθώς επίσης υβρίζει καθ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον κ. Τατούλη.

Η λεκτική «μάχη» μεταξύ των δύο που ακολούθησε πάγωσε όλους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα, αφού τα όσα ακούστηκαν ήταν πρωτόγνωρα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εμπάργκο καλτσοδέτες και ένταση


32 Σχόλια

Ο ρόλος της δημοσιογραφίας σε μια κοινωνία ειναι να ενημερώνει έγκυρα τους πολίτες και να ασκεί έλεγχο στην εξουσία. Ο ρόλος τους καναλιού best Καλαμάτας ειναι αποδεδειγμένα η παραπληροφόρηση, η λασπολογία και η ξεκάθαρη πολιτική σκοπιμότητα η οποία απορρέει απο συγκεκριμένα συμφέροντα που υπηρετεί.

Η γυναίκα έχει ξεφύγει!! Γειά σου Πέτρο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το ήθος που εννέα χρόνια κυβερνούσε! Συγχαρητήρια Χρήστο Λαμπρόπουλε για τις ανοχές σου!

Αυτά τελικά είναι τα άτομα που θα πήγαιναν μπροστά την Πελοπόννησο? Πέτρο πως κρύβεσαι πίσω από αυτό το άτομο που είναι η παλιά σού αίγλη.? Κυρία Νικολακου είναι καλό να ξέρεις να κερδίζεις αλλά πολύ πιο καλό και να ξέρεις να χάνεις. Ορισμένοι Αρκάδες έπρεπε να ντρέπονται που επέμειναν σε αυτό το συνδικάτο. Ελπίζω η καινούργια Περιφέρεια να μην επιλέξει αυτές τις γελοίες συμπεριφορές να βγάζει έξω όποιον δημοσιογράφο δεν τις αρέσει η οποία δημοσιογράφο γελά. Και να βαρα με τα χαρτιά τον παπασταματακη. Κρίμα που τους λογαριαζαμε τόσα χρόνια. Πέτρο πάρε την κομπανία και δρόμο!!!

Η γυναικα είναι για το.................... θερμή παράκληση να αποχωρήσετε, εάν όμως παραμείνετε δεν έχουμε πρόβλημα.... Αφού δεν έχετε πρόβλημα γιατί να αποχωρήσουμε.....Αντε γεια!! Αρκετά.

οσοι εχουν ακουσει τι λεει ο κυριος στη μεσσηνια θα καταλαβαιναν την εκρηξη της νικολακου. πηρε αερα ο κυριος τωρα με το νικα. θα ζησουμε και αλλα...

Μπράβο στον Κώστα Βλάση που τους ξεδόντιασε απο την Περιφέρεια. Στο Καστρί για λάχανα κυρία Νικολάκου

Η τυπισσα που εχει γνωστο βοθρο μπλογκ τι δουλεια ειχε εκει;ελεος κυρα μου σε βαρεθηκαμε!

Η υψηλή Πύλη της περιφέρειας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ υπομονή έρχεται Σεπτέμβριος

Με το Μεσόγειος TV που έβριζε προεκλογικά συνεχώς το Νίκα φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!

19:59 Το Μεσόγειος TV πού κολλάει τώρα ρε αμοιβάδα; Το θέμα έχει να κάνει με το BEST του χασάπη και τη Νικολάκου, τί σχέση έχει το Μεσόγειος; Εκτός τόπου και χρόνου είσαι ρε κακομοίρη! Όταν μπει θέμα για το Μεσόγειος TV και το Νίκα, να μας πεις την άποψή σου. Για το συγκεκριμένο θέμα έχεις να πεις κάτι ή νά'χαμε να λέγαμε;

Που κατάντησες ρε Τατούλη??????? Τελικά τα στερνά νικούν τα πρώτα! Η κυρία λέει βγήκε πρώτη και εσύ δεύτερος!

Εικόνες εικόνες εικόνες...... Ο Παπασταματάκης από τους πιο αξιόλογους χειρουργούς, να δέχεται την επίθεση της κ. Ντίνας..... Η απόλυτη απαξίωση. Μέχρι το Νοέμβριο δεν θα υπάρχει καν σύμβουλος δίπλα σου Πέτρο! Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι η στιβαρότητα της σημερινής δήλωσης της Ευης και η άξια παρουσία της Σοφίας

Έπρεπε να αποχωρήσουν όλοι. Βέβαια ελάχιστοι δημοσιογράφοι υπήρχαν στην αίθουσα. Το διαδίκτυο έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς -είδα φώς και μπήκα- "δημοσιογράφους" να επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές, από όποιον κι αν προέρχονται.

Εσείς εκεί μέσα για πηγαίνετε τοίχο τοίχο γιατί αυτή μπορεί και να σας ακουμπησει τίποτα. Πω πω ξεσαλωμα η καρατεγκα. Ρε άνθρωπε γιατί δεν την ακολούθησες εξω που σε καλούσε να βλεπαμε τι θα έκανε.

Ρε βλάκα 21:05, αν κάνεις σύγκριση των καταστάσεων θα καταλάβεις που κολλάει το Μεσόγειος. Λέω ότι την κυρία Νικολάκου την ενοχλεί το Best που αποδεδειγμένα βρίζει τον Τατούλη, αλλά όχι το Μεσόγειος που βρίζει το Νίκα. Κατάλαβες ρε κακομοίρη και αμοιβάδα; Και νομίζω ότι μπορούσες να απαντήσεις χωρίς χαρακτηρισμούς. Ή να μην απαντήσεις καθόλου!

Αχ ρε Πέτρο, είχες ποντάρει σε κουτσά άλογα ..... Το δίδυμο της κυρίας και του επιστήμονα, με τη συμπεριφορά τους , πρέπει να σου έκοψε αρκετές εκατοντάδες ψήφους ...

τωρα μιλανε ολοι μιλανε και οι *** οδημοσιογραφος που θελει να κανει τον ηρωα και να ανταμοιφθει απο το νεο περιφεριαρχη αρε ***του κερατα που ειδατε φως και μπηκατε

Υπομονη σε ολους.ερχεται ο μπαρμπανικας που θας μας λυσει τα προβληματα.και ειδικα της Αρκαδισς.το τι θα πει best,ελευθερια....κτλ στην καλαματα το γνωριζουμε καλυτερα εμεις που ζουμε σε αυτη την πολη.περιμενετε και θα δειτε

Η θεότρελη και λαλημένη ηλικιωμένη σχολιάστρια του facebook έχει σκυλιάσει εντελώς με τη Νικολάκου. Χωρίς πλάκα τώρα, η συγκεκριμένη που αρέσκεται να αυτοαποκαλείται "δημοσιογράφος ηλεκτρονικού τύπου", έχει κάψει φλάντζα. Πολύ όμως. Την έχουν πάρει πρέφα όλοι. Μέχρι και η Νικολάκου της είπε ότι χαπακώνεται. Κι όμως, τέτοια αρρωστημένα άτομα κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Ο Θεός να μας φυλάει..

Τα καναλάκια της λάσπης που για επιβίωση διαφημίζουν κατσαρολικά, κρητικές αλόες, βότανα και μαντζούνια δια πάσαν νόσον και πάσαν μ......ια, σε λίγο καιρό όταν θα τα καλέσουν να πληρώσουν για απόκτηση άδειας τοπικής εμβέλειας θα μας χαιρετήσουν. Άνθρωποι σαν τον Κ*** και τον Μ**θεωρούνται δημοσιογραφάκια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.