Έμεινε στην Ισπανία ο Στόιτσκοφ

Έμεινε στην Ισπανία ο Στόιτσκοφ

Ιούλιος 21, 2019 - 20:14
0 σχόλια

Ο Στόιτσκοφ ήταν μία από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τον Αστέρα Τρίπολης από την μεταγραφική αγορά της Ισπανίας με το όνομα του να φιγουράρει στα κιτρινομπλέ ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν στην λίστα της αρκαδικής ομάδας και μάλιστα αρκετά ψηλά και παρά την προσέγγιση, τις επαφές και την εξαιρετική πρόταση συνεργασίας που του έγινε από πλευράς του Αστέρα Τρίπολης ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους παρέμεινε στην πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Χουάν Ντιέγκο Μολίνα Μαρτίνεθ ή αλλιώς Στόιτσκοφ την νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Αλκορκόν από την Μαγιόρκα όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Γαλικίας το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να κινηθεί για δύο ακόμα μεταγραφές μία για το κέντρο της άμυνας του και μία για τα πλάγια της επίθεσης του τσεκάροντας συνεχώς περιπτώσεις υποψήφιων στόχων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.