Έμεινε και ο Καραμπέτσος στον Α.Ο. Τεγέας

Έμεινε και ο Καραμπέτσος στον Α.Ο. Τεγέας

Αύγουστος 13, 2017 - 09:40
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας συμπληρώνει ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ του ρόστερ του για την νέα αγωνιστική χρονιά και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με τον Χρήστο Καραμπέτσο να ανανεώνει την συνεργασία του με τους πράσινους.

Ο νεαρός εξτρέμ μετά την καταπληκτική του περσινή σεζόν αποτέλεσε ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι της Α' Αρκαδίας καθώς πολλές ήταν οι ομάδες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για να τον κάνουν δικό τους με τον ίδιο να επιλέγει τελικά Τεγέα.

Ο περσινός δεύτερος σκόρερ της Α' Αρκαδίας ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας με τους ανθρώπους της Τεγέας να ολοκληρώνουν με επιτυχία μία σημαντική παραμονή ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό για το νέο πρωτάθλημα.

Η επιθυμία του Χρήστου Καραμπέτσου για παραμονή του στον Α.Ο. Τεγέας αλλά και η προτεραιότητα που έδινε στους πράσινους είχαν γίνει γνωστά από την συνέντευξη του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού στο ArcadiaPortal.gr στις 24 Μαΐου (πατήστε εδώ).

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.