Το ελπιδοφόρο μήνυμα του Κώστα Βλάση μετά την τελετή ορκωμοσίας στη Βουλή

Το ελπιδοφόρο μήνυμα του Κώστα Βλάση μετά την τελετή ορκωμοσίας στη Βουλή

Ιούλιος 17, 2019 - 19:06
4 σχόλια

Κι επίσημα ξεκίνησε η δεύτερη θητεία μου στην Βουλή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους 14.096 συμπατριώτες μου Αρκάδες (διπλάσιοι από το ‘15) που με έστειλαν για άλλη μια φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και σε όσους στήριξαν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας άλλους συνυποψηφίους μου κατακτώντας στην Αρκαδία το ψηλό ποσοστό του 43%!!! Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ερχόμαστε να ενώσουμε τους Έλληνες, ν’αφήσουμε πίσω την κρίση και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.


4 Σχόλια

Για τα δικά σου παιδιά το έχεις εξασφαλίσει το καλύτερο μέλλον και καλά έκανες και να τα χαίρεσαι. Για τα δικά μας δεν σου καίγεται καρφάκι

ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ 2015.ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ;ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΑΡΑ;;;;;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ.ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΞΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.