Ελπίδα Τρίπολης : Η Λερναία Ύδρα της Αρκαδίας!

Ελπίδα Τρίπολης : Η Λερναία Ύδρα της Αρκαδίας!

Αύγουστος 08, 2011 - 22:39

Χρόνια τώρα η Ελπίδα Τρίπολης βγάζει παίκτες αξιόλογους.  Είναι αιμοδότης του ερασιτεχνικού Αρκαδικού ποδοσφαίρου. Πολλοί από αυτούς, έχουν βγει και εκτός συνόρων του νομού και  έχουν κάνει αξιόλογες εμφανίσεις.  Χρόνια τώρα κρατάει η κολόνια.

Ο Θοδωρής Μαρκόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του, Τρύφωνα Δράνη δουλεύουν πάνω στα παιδιά. Τους μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας , κρατώντας πάντα σε ψηλά επίπεδα και την μόρφωσή τους.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο ανταγωνισμός, που φυσικά λειτουργεί προς όφελος των ομάδων. Κάθε σύλλογος κοιτάζει να ενισχυθεί, έτσι ώστε να έχει καλή πορεία στα πρωταθλήματα και ανάλογα τους στόχους που έχει βάλει.

Ο δάσκαλος Θοδωρής Μαρκόπουλος, βλέπει τακτικά τα «παιδιά» του να φεύγουν από κοντά του μόλις ανδρωθούν ποδοσφαιρικά και να παίζουν σε άλλες ομάδες. Αμέσως όλοι περιμένουν η Ελπίδα Τρίπολης να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα.  Η εικόνα όμως που παρουσιάζει η ομάδα διαψεύδει όσους το πίστευαν.

Αμέσως ξεπετάγονται νέα φυντάνια και επανδρώνουν την μεγάλη ομάδα. Από εκεί βγαίνει το συμπέρασμα , ότι ο σύλλογος λειτουργεί σαν την Λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι, βγαίνουν δύο!

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Μαρκόπουλος, είναι αυτό που μαστίζει όλο τον κόσμο. Η οικονομία που πάει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο. Αυτό το πρόβλημα ήταν εξ  άλλου, που έστειλε την  Ελπίδα Τρίπολης στην δεύτερη κατηγορία πέρυσι, ενώ  η πορεία της ήταν αξιολογότατη . Μετά έφυγαν οι βασικοί παίκτες της και πήγαν σε άλλες ομάδες, όπου ακόμα συνεχίζουν να παίζουν.

Τελευταία από ότι φαίνεται, και τα πιτσιρίκια του Θοδωρή  έχουν μπει στο μάτι ομάδων…

 

Ειδήσεις: