Ελπίδα - Ερμής σε εικόνες

Ελπίδα - Ερμής σε εικόνες

Φεβρουάριος 12, 2017 - 19:56
0 σχόλια

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ φάσης των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας βρήκε αντιμέτωπους την Ελπίδα και τον Ερμή Μελιγούς στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που τράβηξε την προσοχή και τα βλέμματα των φιλάθλων του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Η φιλόδοξη Ελπίδα με το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας Ερμή κοντραρίστηκαν με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα οι δυνατές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και με εμφανή διάθεση να μη ρισκάρουν πράγματα προσπαθώντας ο ένας να διαβάσει και να εξουδετερώσει το παιχνίδι του άλλου.

Ο Ερμής ήταν αυτός που στο 73’ με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Κοδέλα πήρε το προβάδισμα όμως η Ελπίδα τρία λεπτά αργότερα χάρη στην επιμονή του Τουρούτσικα και την τύχη δικαιώθηκε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1 έπειτα από αυτογκόλ της άμυνας της ομάδας της Μελιγούς.

Πλέον ο Ερμής παραμένει στην πρώτη θέση με τον Αχιλλέα και την Ελπίδα να ακολουθούν στην δεύτερη θέση στους -2 βαθμούς με τον Νικηταρά, την Νεστάνη και την Κανδήλα να ακολουθούν σε μια συναρπαστική μάχη των ομάδων στα μπαράζ ανόδου με φόντο την Α’ Αρκαδίας.

Απολαύστε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης της Ελπίδας με τον Ερμή Μελιγούς και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή «Στα Γήπεδα της Αρκαδίας» δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.