Ελλιπής πεζοδρόμηση στη Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη

Ελλιπής πεζοδρόμηση στη Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη

Νοέμβριος 26, 2015 - 10:58
0 σχόλια

Αρκετές φορές έχει γίνει λόγος για την ελλιπή πεζοδρόμηση των οδών στην Τρίπολη. Πέρα από το πεζοδρομημένο κέντρο, το οποίο προσφέρεται για την κίνηση των πεζών, η υπόλοιπη πόλη έχει έλλειψη σε μεγάλα πεζοδρόμια.

Μικρά δρομάκια αλλά και περιφερειακοί οδοί δεν έχουν επαρκή πεζοδρόμηση με αποτέλεσμα οι πεζοί να κινδυνεύουν από τα διερχόμενα οχήματα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τις οποίες έστειλε αναγνώστης, στην περιφερική οδό Μουτζουροπούλου δεν υπάρχουν πεζοδρόμια στο μεγαλύτερο μέρος της οδού. 

Η μόνη επιλογή που έχει κάποιος πεζός ο οποίος θέλει να διαβεί τη Μουτζουρπούλου είναι να πάει από το κράσπεδο στη μέση του δόμου.
Να αναφέρουμε ότι αυτή η περιφερειακή οδός είναι κοντά σε βρεφονηπιακό σταθμό, Γυμνάσιο και Λύκειο και ότι την χρησιμοποιούν μαθητές οι οποίοι κινούνται προς τις σχολικές μονάδες τους.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.