Ελληνορωσικά και Μακεδονικό στην ατζέντα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνορωσικά και Μακεδονικό στην ατζέντα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ιούλιος 17, 2018 - 10:35
1 σχόλια

Υπό τον Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει σήμερα, στις 10:30, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου αναμένεται να τεθούν και να συζητηθούν όλες οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων θα υπάρξει ενημέρωση για όσα έγιναν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, με αναφορά στο τετ-α-τετ που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Το Συμβούλιο θα απασχολήσουν και οι ελληνορωσικές σχέσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διπλωματικό επίπεδο σε συνδυασμό με το Μακεδονικό ζήτημα.

Παράλληλα, θα γίνει αναφορά στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση μέχρι τις 20 Αυγούστου όπου η χώρα βγαίνει εκτός μνημονίων.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι πιθανό να ζητήσει από τους υπουργούς του να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Τέλος, αναμένεται να εξεταστούν και πρωτοβουλίες με σκοπό να ελαφρυνθούν και να στηριχθούν ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.