Ελληνοφρένεια...

Ελληνοφρένεια...

Νοέμβριος 30, 2017 - 20:32
4 σχόλια

Όχι, δεν είναι γύρισμα της γνωστής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Είναι μια εικόνα από το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Οι άνδρες των ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτυση, περιμένουν χαζεύοντας το κινητό τους το «ντου» των ομάδων που στήριζαν ΣΥΡΙΖΑ όσο υποστήριζε το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και τώρα που η κυβέρνηση κινείται στη γραμμή «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» επιχειρούν να σταματήσουν τους πλειστηριασμούς μέσα στα δικαστήρια.

Και τρώνε τα χημικά τους.

Ο Τζανακόπουλος στον Σκάι το πρωί είχε σκάσει από το κακό του, όταν του παρουσίασαν το ρεπορτάζ: πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας αξίας 60.000 ευρώ για χρέος 30.000 ευρώ, του έλεγε η δημοσιογράφος, και εκείνος ρωτούσε «πού το ξέρετε; έχετε στοιχεία;».

Τελικά, εκπλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία ή όχι, κύριε Τζανακόπουλε;

Μετά, αυτό το γραφικό παιδί ο Καρανίκας έκανε ένα σχόλιο για τους ξεφτίλες που μπουκάρουν στα δικαστήρια και θέλουν να σταματήσουν πλειστηριασμούς σπιτιών αξίας 700.000 ευρώ.

Αναμένουμε να πει κάτι τι και για τους ξεφτίλες εφοπλιστές με το κοινωνικό τιμολόγιο που ανακάλυψε η ΔΕΗ και που θα χρησιμοποιήσουν όλες τις μεθόδους για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Το σχόλιο «δεν είναι γύρισμα της ''Ελληνοφρένειας''... Είναι το Ειρηνοδικειο Αθηνών, σήμερα το πρωί..» ανήκει στη δικηγόρο Μαρία Γεωργουλή. Η φωτογραφία, του Δημήτρη Κοτταρίδη.

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Και να σκεφτείς ότι κάτω από τις στολές, τα κράνη και τις εξαρτήσεις πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι...

Κατω απο τις στολες,τα κρανη και τις εξαρτυσεις υπαρχουν ανθρωποι...οι οποιοι με τη θεληση τους εβαλαν τον εαυτο τους στη θεση του προασπιστη του συστηματος...εγιναν αθυρμα στα χερια της κρατικης εξουσιας με προσωπικο αλοθι τη σιγουρια του μισθου και της μονιμοτητας...αν και για να μην αγιοποιουμε πολυ εξ αυτων νιωθουν και την ακροδεξια τεστοστερονη τους ν ρεει μεσα απο τ δαφνοστεφανομενη δαφνη του σηματος..ισως να το γουσταρουν και λιγουλι

Βαρέθηκα αυτή την καραμέλα.. Ιδιοκτήτης είναι αυτός και μόνο αυτός που έχει εξοφλήσει το σπίτι του. Κανείς δεν υποχρέωσε κανένα να πάρει δάνειο. Το τσάμπα πρέπει να τελειώσει.

Το οτι οι τραπεζες εδιναν αδιακριτως,χωρις εγγυησεις,χωρις κανενα εχεγγυο ουσισαστικο ,δανειο στην μικρη και μεσαια ταξη δεν αναφερεται πουθενα ως αιτια ειναι απο τα αγραφα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.