Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης: Οι εθελοντές όπου υπάρχει ανάγκη θα προσφέρουν

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης: Οι εθελοντές όπου υπάρχει ανάγκη θα προσφέρουν

Δεκέμβριος 05, 2019 - 11:25
0 σχόλια

5η Δεκεμβρίου - Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού

Εθελοντές Σας Ευχαριστούμε ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός

Η μέρα αυτή είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τους χιλιάδες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,αλλά και όλων των εθελοντικών ομάδων, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε σε ετοιμότητα για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση μιας καταστροφής, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που χρειάζεται βοήθεια, να συμβάλουν στην ευημερία των πολιτών, στη διατήρηση του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Η ιστορία του Ε.Ε.Σ. είναι γραμμένη από τις προσωπικές ιστορίες των Εθελοντών του που με την ανιδιοτελή προσφορά συμβάλλουν στην ανακούφιση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων συμπολιτών

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής,ανυψώνει τον άνθρωπο και δίνει δύναμη και κουράγιο στο να είμαστε αλληλέγγυοι και δοτικοί συναισθημάτων.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης με τους Εθελοντές Tου βρίσκονται παντού, όπου υπάρχει ανάγκη και θα προσφέρουν

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ε.Ε.Σ Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.