Έλλειψη Αναισθησιολόγου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Έλλειψη Αναισθησιολόγου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Φεβρουάριος 13, 2015 - 17:13
2 σχόλια

Eπιστολή προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή απέστειλε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με την οποία θέλησε να μεταφέρει την ανυσηχία του για την έλλειψη Ιατρού Αναισθησιολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Η επιστολή έχει ως αποδέκτες τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, τον  Διοικητή του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» κ. Νικόλαο Χρόνη και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νικόλαο Στακιά.

Η επιστολή αναφέρει:

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο κρίσιμο έργο σας.

Αντιλαμβάνομαι ότι, λόγω της πρόσφατης μόλις ανάληψης των καθηκόντων σας, ακόμη βρίσκεστε – εσείς και οι συνεργάτες σας – στο στάδιο της ενημέρωσης.  Εντούτοις, και ακριβώς σε αυτό το στάδιο, επιτρέψτε μου να αναλάβω την πρωτοβουλία να σας γνωστοποιήσω ένα πολύ σημαντικό και επείγον θέμα που αφορά την έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Η κατάσταση έχει γίνει πλέον επισφαλής για την υγεία των πολιτών της Αρκαδίας, καθώς από αρχές Δεκεμβρίου είναι δύο αναισθησιολόγοι με αποτέλεσμα να μένουν τουλάχιστον 10 μέρες χωρίς την κάλυψη αναισθησιολόγου και να ακυρώνονται προγραμματισμένα, αλλά και έκτακτα χειρουργεία και οι ασθενείς να μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία.

Θα σας παρακαλούσα να ασχοληθείτε επειγόντως με το θέμα αυτό. Προτείνω να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που δίνονται μέσα από την πρόσληψη Επικουρικού Ιατρικού Προσωπικού, ώστε το πρόβλημα να  αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.

Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, και αναμένω την άμεση θετική σας ανταπόκριση.

 

                                                                      Με εκτίμηση,

                                                       Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν επηρεάζει που το είδε τώρα θα το φτιάξει ο ΤΣΙΠΡΙΖΑ .Α ρε μ@@@@@εσ βαριέμαι να σας ακούω να βρίζετε πάλι σε λίγα χρόνια πάλι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.